Tech & Gadgets

Braun Cycling

Braun Cycling uit Spijkenisse maakt al meer dan 30 jaar op maat metalen fietsen voor de echte wielrenfanaat. Door de combinatie van de wielerachtergrond en jaren kennis van Herman en de vakkundigheid van zijn zoon Dave zijn de frames van Braun van de hoogste kwaliteit.

De speciale fietsen zijn zowel voor de liefhebber als de professional. Het materiaal voor de frames word elk jaar door vader en zoon met de hand uitgezocht in Italië. Deze persoonlijke benadering zorgt voor een uniek frame wat een leven lang mee zal gaan, dit mede door de unieke rij eigenschappen en hoge materiaalkwaliteit.

Technisch hoogstandje

Het nieuwste frame van Braun is gemaakt in een samenwerking met de Technische Universiteit Delft. In dit project zijn nieuwe technologieen zoals 3D-printen in titanium en topology optimisation samengekomen met het ambacht en vakmanschap van Braun. Dit in een design gemaakt door de designer Bobby Merlijn Adriaansens.

De frames van Braun worden gemaakt in verschillende metalen, van chroom molybdeen, roest vast staal en zelfs titanium. Voor degene die denkt: maar metaal dat toch is zwaar, kom langs in de stand van Braun Cycling om deze vederlichte, stijve en ergonomisch verantwoorde fietsen te bekijken. Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten voor Masters of LXRY 2019, dat van 12 t/m 16 december plaatsvindt in RAI Amsterdam.

Herman-braun.nl