People & Finance

Berkeley International

Gerund door succesvol ondernemer Hilde Watty, is Berkeley International dé luxe matchmakingbureau voor vermogende particulieren die op zoek zijn naar een duurzame liefdevolle relatie. Hun ledenbestand bestaat hoofdzakelijk uit gedreven topmanagers, ondernemers en afgestudeerden van gerenommeerde universiteiten. Door lid te worden van Berkeley International, ontmoet je de meest indrukwekkende en mooiste alleenstaanden die je niet vindt in dating apps.

De luxe matchmaking-diensten houden rekening met levensstijl, persoonlijkheid, interesse, filosofie en waarden. Berkeley maakt gebruik van een unieke gepatenteerde aanpak die op ieder lid wordt aangepast om zo de juiste persoon te vinden, uitsluitend uitgevoerd door een zeer bekwaam team aan internationale matchmakers. Het vinden van een duurzame relatie vraagt om een discrete aanpak met een goede voorbereiding. Hilde en haar team matchen leden met de hoogste kans van slagen gebaseerd op emotionele diepgang, waarden, persoonlijkheden, spiritualiteit en wereldbeeld. Wie lid wordt van Berkeley, kan rekenen op oprechte, single leden. “Love is why we are here.”

Masters of LXRY 2019

Benieuwd naar Berkeley International? Maak kennis tijdens het lifestyle-event Masters of LXRY 2019 ,wat plaatsvindt van 12 t/m 16 december in RAI Amsterdam.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

Berkeley-international.com