Cars & Yachts

Audi

Audi komt naar Masters of LXRY met een icoon uit zijn portfolio. Met alweer de vierde generatie van de RS 6 Avant opent Audi Sport een nieuw hoofdstuk in 25 jaar spectaculaire RS-geschiedenis.

Audi komt naar Masters of LXRY met een icoon uit zijn portfolio. Met alweer de vierde generatie van de RS 6 Avant opent Audi Sport een nieuw hoofdstuk in vijfentwintig jaar spectaculaire RS-geschiedenis. Het vernieuwde RS-design, de extreem krachtige aandrijving en talloze nieuwe technologieën maken de nieuwe RS 6 Avant tot een waardige opvolger van zijn befaamde voorgangers. De 441 kW/600 pk sterke 4.0 TFSI V8 heeft een duizelingwekkend maximumkoppel van 800 Nm en stuwt deze supersporter in slechts 3,6 seconden van 0 naar 100. Met het dynamic plus package haalt hij razendsnel een topsnelheid van 305 km/h. In combinatie met het geavanceerde 48 volt mild-hybrid systeem levert de twin-turbo V8 zijn indrukwekkende prestaties bij een hoog rendement. De nieuwste RS van Audi komt in het eerste kwartaal van 2020 op de markt, maar beleeft zijn Nederlandse primeur al in december tijdens de LOVE Edition.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Met de vierde generatie van de RS 6 Avant opent Audi Sport een nieuw hoofdstuk in alweer 25 jaar RS geschiedenis. Zoals het een echte RS betaamt, produceert ook de nieuwe RS 6 Avant een kenmerkend geluid. De bestuurder kan het motorgeluid beïnvloeden met behulp van Audi drive select. Het optionele, en variabel instelbare RS sportuitlaatsysteem zorgt voor een maximale geluidservaring.

Het interieur van de RS 6 Avant biedt  een perfecte mix van sportiviteit, ultieme luxe en hightech features. De Audi virtual cockpit en het head-up display bieden speciale RS-displays informatie over bandenspanning, koppel, vermogen, olietemperatuur, turbodruk, rondetijden, versnellingsmetingen en g-krachten.

Hij is beschikbaar in 16 verschillende matte of metallic carrosseriekleuren waaronder de twee RS-specifieke kleuren Nardo grijs en Sebring zwart. Het exterieur is verder te verfraaien met verschillende stylingpacks met glanzend zwarte of carbon details. De prijs en specificaties van deze ultrasportieve Audi worden in aanloop naar de introductie bekendgemaakt.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.