Art & Design

Art Gallery Voûte

Art Gallery Voûte, gerund door Edwin en Annemarie Voûte, viert dit jaar het 25-jarig jubileum. De galerie is onafhankelijk, onconventioneel (soms zelfs zo non-conformistisch) en hebben een internationale oriëntatie. De stijl kan worden omschreven als enigszins eclectisch. Maar bovenal: Edwin en Annemarie zijn gefocusd op kwaliteit.

Kunstenaars en tentoonstellingen

De collectie hedendaagse kunst bestaat uit schilderijen, sculpturen, foto’s en glaskunst. Sleutelwoorden: innovatief, kleurrijk, levendig en uitdagend. Momenteel vertegenwoordigt de galerie ongeveer 25 gerenommeerde en opkomende kunstenaars. Zo is de ‘Holland Art Expo’ opgericht, met als doel Nederlandse kunstenaars internationaal te promoten in samenwerking met Nederlandse ambassades en bedrijven. Tot nu toe zijn er tentoonstellingen opgezet in Dubai, Doha, Mandelieu-la-Napoule, Ibiza en Londen.

Juridisch en fiscaal advies

Kunst kopen of verkopen is een kwestie van vertrouwen. Art Gallery Voûte volgt de kunstmarkt op de voet en zijn specialisten in het verstrekken van juridisch en fiscaal advies aan klanten met betrekking tot het kopen en verkopen van kunst en/of het ontwikkelen van een kunstcollectie. Edwin Voûte heeft zelf een juridische achtergrond en werkt samen met gespecialiseerde advocaten en fiscalisten om een advies op maat te geven.

Kom langs op Masters of LXRY

Er gaat niets boven het zien van kunst in persoon. Kom eens langs en ervaar de bijzondere stijl. Op Masters of LXRY presenteert Art Gallery Voûte dit jaar imposante schilderijen van Walter van Oel, vervaardigd met bladgoud, baldzilver en aluminiumblad en zelf ontwikkelde verf en lak. Hij wordt internationaal geprezen voor zijn unieke werk. Bekroond met de gouden medaille door de stad Parijs voor zijn totale oeuvre, samen met collega-ontvangers Karel Appel en Kees van Dongen. Ook worden bronzen beelden, schilderijen en fotokunstwerken van andere artiesten getoond.

Bestel hier eenvoudig je toegangskaarten.

Artgalleryvoute.com