Art & Design

Art Gallery Voûte

Art Gallery Voûte is van plan om uit te pakken op Masters of LXRY. Gevestigd in het historische Schiedam, stad van gin en de hoogste molens ter wereld, steelt de galerij dagelijks de show met hun collecties. 25 artiesten die schilderijen, bronzen beelden, fotografie, glaskunst en lichtobjecten op hoog niveau creëren.

Laat je verassen door de 24 karaat bladgoud en bladzilver gemaakte schilderijen, van Walter van Oel. Of verwonder je aan de hoogwaardige kwaliteit van de bronzen torso’s van Ton Voortman. Ook biedt de kunstgalerij de verrassende bronzen tafels en lampen van bronsgieter Raymond Spier.

Wereldprimeur

De galerie is zeer vereerd om drie schaduwsculpturen te tonen van de wereldberoemde multidisciplinaire kunstenaar Diet Wiegman. Hij is tot tweemaal toe verkozen tot Briljante kunstenaar van het jaar.

In Atlas off Balance ontstaat uit munten uit verschillende landen de schaduw van Atlas die de financiële wereld in balans hoopt te houden. In Shattered wordt uit een gebroken exclusief servies de schaduw van een bedelaar zichtbaar. Het verwijst naar een bankier die tijdens de crisis zijn servies moest verkopen. De pièce de résistance is het beeld “Shadow Dancing”: een draaiend schaduwsculptuur, die een verrassende schaduw van een beroemdheid weergeeft. Dit beeld is vertoond op de Japanse televisie, maar nog niet eerder op een tentoonstelling. Bekijk hier vast een sneak preview van ‘SHADOW DANCING’ by Diet Wiegman.

Bijzondere gorilla

Maar Art Gallery Voûte gaat verder: speciaal voor de Masters of LXRY wordt een ware parel uit de collectie gepresenteerd. Een mondiale primeur qua tentoonstelling en klasse: de “Big Good Gorilla”: een bronzen beeld van prachtige kwaliteit en maar liefst 2 meter hoog. Wie de goede gorilla adopteert, gaat zelfs in luxe op reis naar zijn thuis in Afrika en mag de gorilla’s in levende lijve ontmoeten in eigen habitat.

 

Laat je onderdompelen in kunst op Masters of LXRY

Art Gallery Voûte heeft altijd iets bijzonders van hoge kwaliteit, of het nu een kunstvoorwerp is, een expositie of een noviteit. Ook gespecialiseerd in fiscale en juridische adviezen. Art Gallery Voûte kijkt er altijd naar uit om haar passie voor kunst met je te delen, zo ook tijdens de komende Masters of LXRY 2018.

www.artgalleryvoute.com