Interior & Estate

Uurwerk van de eerste Rang

OOCLOCK is een compleet nieuw klok concept. Een modern designobject dat is ontstaan uit een samenwerking tussen designers René Holten, Gidy Knoors en Matthijs Hajer.

Achter het indrukwekkende uiterlijk, met een diameter van maar liefst 70 cm, bestaande uit 3 roterende elementen en stalen wijzers, zit een uniek uurwerk. Hierbij is gebruik gemaakt van technologie en ontwerpprincipes die veel toegepast worden in de high tech productontwikkeling. Niet verrassend is dat OOCLOCK via een wifi-verbinding met je mobiele telefoon te bedienen is. De wijzerplaten zijn in alle RAL kleuren leverbaar, en ook in de oxide kleuren roodbruine roest, groene koper en blauwstaal.

De vormgeving is gedaan door René Holten: een van Nederlands’ top-25 designers, bekend van de meubels van Artifort en het sanitair van Clou. Het uurwerkontwerp en industrialisatie is uitgevoerd door Gidy Knoors en Matthijs Hajer. Beiden ingenieurs met een achtergrond in de high tech productontwikkeling in de regio Eindhoven.

Goud uurwerk voor Masters of LXRY

Speciaal voor Masters of LXRY 2018 presenteren zij 3 uitvoeringen, waaronder de primeur: een versie in 22-karaats bladgoud. OOCLOCK wordt in eigen beheer geproduceerd en in de handel gebracht door 2Creatics.

www.ooclock.design