Jewels & Watches

Exclusieve uitnodiging voor het Rolex Novelties event

beleef een rolex

Een Rolex is vervaardigd uit de beste grondstoffen en geassembleerd met nauwgezette aandacht voor detail. Ieder onderdeel is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd volgens de strengste normen. Dit horloge wordt altijd gekoesterd en overstijgt zijn materiële waarde door de persoonlijke betekenis die het uurwerk krijgt. Of het nu gaat om een erfstuk, een mijlpaal of een geschenk.

pionier van het polshorloge

Als pionier van het polshorloge, ontwerpt, ontwikkelt en produceert Rolex alle essentiële onderdelen van zijn horloges in-house. Van het gieten van de goudlegeringen tot de bewerking, de vervaardiging met de hand, de montage en de afwerking van het uurwerk, de kast, de wijzerplaat en de horlogeband. Al ruim een eeuw hebben de horloges van Rolex ontdekkingsreizigers en presteerders over de hele wereld vergezeld, van de hoogste bergtoppen tot de diepste punten van de oceaan.

Rolex stond aan de wieg van vele grote innovaties in de horlogewereld en registreerde in de loop der tijd meer dan 400 patenten. Zwitserland is de smeltkroes waar Rolex-horloges tot leven worden gebracht dankzij de knowhow en inzet van de meer dan 6000 medewerkers in de vier vestigingen van het merk, die allemaal vooroplopen qua horlogetechnologie.

novelties

Niets gaat boven het ontdekken van de uiterste precisie, de perfecte balans, het comfort en eenvoudigweg het gevoel van dit horloge. Gassan Diamonds is er trots op deel uit te maken van het wereldwijde netwerk van officiële Rolex dealers. Dit betekent dat ze gemachtigd zijn om deze horloges te verkopen. Ook voor een servicebeurt kun je hier terecht dankzij de door Rolex opgeleide en gecertificeerde horlogemakers.

Onlangs presenteerde het horlogemerk tijdens Baselworld in Zwitserland zijn nieuwste modellen. De hoogste tijd om deze iconische uurwerken ook aan het Nederlandse publiek te showen!

Op zaterdag 26 mei kun je onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwste prestigieuze modellen bewonderen. Namens Gassan Diamonds nodigen we je hierbij dan ook met genoegen uit om dit exclusieve evenement bij te wonen.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus zorg dat je op tijd bent.

Alvast een voorproefje? Dat kan. LXRY TV was er vorig jaar uiteraard ook bij.

Gassan Diamonds