Jewels & Watches

Exclusief: de nieuwe Jaeger-LeCoultre Polaris collectie

Boutique

De nieuwe Jaeger-LeCoultre Polaris collectie is voorlopig exclusief in Nederland verkrijgbaar in de Jaeger-LeCoultre Boutique te Amsterdam. Deze nieuwe sportieve horlogelijn is geïnspireerd op de iconische Memovox Polaris uit 1968. De horloges van deze collectie voldoen aan de wensen van de ondernemende man van vandaag. Jaeger-LeCoultre combineert watchmaking expertise met kwaliteit, esthetisch design en sportieve elegantie.

iconische modellen

Jaeger-LeCoultre introduceert een compleet assortiment van vijf horloges. De Polaris Automatic, de Polaris Date, de Polaris Memovox, de Polaris Chronograph en de Polaris Chronograph Worldtime. Met deze collectie waaronder een limited edition die een vintage uitstraling heeft. Dit is een ode aan de vijftigste verjaardag van de Memovax Polaris. Deze collectie is een nieuwe pijler van het merk die sport en elegantie aan elkaar verbindt.

Haute horlogerie

Sinds 1833 is Jaeger-LeCoultre een toonaangevende speler in de geschiedenis van de horlogerie. Op het moment dat de Zwitserse horloge industrie nog vanuit huis werd beoefend, besloten Antoine LeCoultre en zijn zoon alle expertises op het gebied van Haute Horlogerie onder één dak samen te voegen. LeCoultre & Cie werd op die manier de eerste manufacture in de Vallée du Joux. Tegenwoordig werken er ruim 1200 horlogemakers, ingenieurs en ambachtslieden. Allemaal met een schat aan kennis, ervaring en een constante zoektocht naar technische perfectie.

Jaeger-LeCoultre Boutique

In samenwerking met Gassan Diamonds, heeft het Zwitserse horlogemerk Jaeger-LeCoultre in 2014 haar eerste Boutique geopend. De Boutique is gelegen op een toplocatie aan de P.C.