Exclusief: 21-sterrenrestaurant tijdens Masters of LXRY

M21

Masters of LXRY krijgt het meest exclusieve pop-up restaurant van Europa: ‘M21’. Voor het eerst in de geschiedenis opent de luxebeurs op 7 december een sterrenrestaurant in de RAI Amsterdam. Gedurende vier avonden koken tien topchefs, met in totaal 21 Michelinsterren. Beursorganisator Yves Gijrath heeft hiervoor de handen ineen geslagen met culinair ondernemer Carsten Klint en één van de beste chefs van Nederland, Jacob Jan Boerma van Restaurant De Leest (***).

sterrenregen

Naast Jacob Jan Boerma die elke avond kookt, delen de volgende sterrenchefs de keuken: Onno Kokmeijer (Ciel Bleu** Hotel Okura Amsterdam), Erik van Loo, (Parkheuvel ** Rotterdam), Stefan van Sprang (Aan de Poel ** Amstelveen), Fred Mustert ( Fred ** Rotterdam), Edwin Vinke (De Kromme Watergang ** Hoofdplaat), Richard van Oostenbrugge (Bord’Eau ** L’Europe Amsterdam), Soenil Bahadoer (De Lindehof ** Nuenen), Menno Post (De Bokkendoorns ** Overveen) en Nick Bril, (The Jane ** Antwerpen).

Yves Gijrath: ‘Dat dit is gelukt, is voor mij een droomscenario en het past heel goed in de lijn van hoogwaardige content en kwaliteit waar Masters of LXRY voor staat.

Het restaurant heeft slechts 110 couverts per avond beschikbaar. De donderdag- en vrijdagavond zijn reeds uitverkocht. Voor zaterdag en zondag is er nog beperkte beschikbaarheid. Er wordt een viergangen Table d’Hôte menu met wijnarrangement geserveerd aan lange tafels voor 10-personen.

Klik hier voor reservering bij Restaurant M21.

Meer Media & Entertainment