People & Finance

Eurocollege: inspirerend en uitdagend

EIGENWIJZE STUDENTEN

Waar de eigenschap ‘eigenwijs’ in het reguliere onderwijs nog wel eens wordt bestraft, wordt deze eigenschap juist gestimuleerd bij de particuliere instelling EuroCollege University of Applied Sciences. Directeur van de Walle is zelfs van mening dat de studenten deze eigenschap vooral moeten vasthouden. De opleiding is dan ook gericht op jonge ondernemers. En daarmee is het de ideale plek voor jongeren die zichzelf een succesvolle toekomst gunnen.

Learning by doing

‘Learning by doing’ en ‘learning from the best’  staan centraal bij EuroCollege. De docenten van deze opleiding zijn dan ook o.a. general managers van hotels en ondernemers met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven. De opdrachten die worden gegeven zijn vergelijkbaar met opdrachten uit het bedrijfsleven. Daarnaast hanteert EuroCollege strikte deadlines en duidelijke afspraken. Een carrière valt of staat ten slotte met discipline. Hiermee stoomt EuroCollege de studenten klaar om na het behalen van hun diploma met de juiste kennis, ervaring en wilskracht als kersverse business professionals aan de slag te gaan.

EUROCOLLEGE OP MASTERS OF LXRY 2018

Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en over 2 jaar in Eindhoven biedt EuroCollege studenten de kans om versneld een Hbo- of Mbo-opleiding te volgen op het gebied van ondernemen, business, toerisme, hotels en evenementen.  Ben je geïnteresseerd in de studietrajecten van EuroCollege? Ga naar hun website of laat je informeren tijdens Masters of LXRY 2018. Dit grootste luxury lifestyle event van Europa zal van 6 t/m 10 december 2018 plaatsvinden in de RAI Amsterdam.

eurocollege.nl