EuroCollege: voor ondernemers in spé

‘eigenwijze’ studenten

“The best way of learning about anything is by doing.” – Richard Branson, oprichter van Virgin Group.
De particuliere instelling EuroCollege University of Applied Sciences is bij uitstek een plek waar ‘eigenwijze’ mensen graag uitgedaagd en geïnspireerd willen worden. Want eigenwijs, dat moeten ze ook vooral blijven, zo benadrukt zelfs directeur van de Walle. Derhalve is EuroCollege een ideale plek voor jongeren die zichzelf een succesvolle toekomst gunnen. Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, biedt het studenten de kans om versneld een HBO- of MBO-opleiding te volgen op het gebied van ondernemen, business, toerisme, hotels en evenementen.

Business professionals in de dop

De docenten van EuroCollege zijn doorgewinterde ondernemers uit het bedrijfsleven. De wijsheid die zij in al die jaren hebben opgebouwd, maakt een goede casus voor de studenten. ‘Learning by doing’ staat hier dan ook centraal. De projecten van de studenten zijn vergelijkbaar met opdrachten die ze in de werkelijke zakenwereld zouden tegenkomen. Daarnaast hanteert EuroCollege strikte deadlines en duidelijke afspraken. Want zoals de succesvolle personen in deze wereld zullen beamen, valt of staat een carrière met discipline. Na het behalen van de EuroCollege-diploma beschikken de kersverse business professionals uiteindelijk niet alleen over de juiste kennis en ervaring. Maar ook over de juiste mindset en wilskracht om van start te gaan aan een mooie en succesvolle carrière. Want niet voor niets staat er in de kraag van de pakken van EuroCollege, vervaardigd door Rick Moorman, geschreven: ‘No pain, no gain.’ 

EuroCollege op Masters of LXRY 2017

Als je je graag wilt laten informeren over de studietrajecten van EuroCollege, bezoek dan Masters of LXRY 2017. De grootste premium lifestylebeurs van Europa wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.

eurocollege.nl

Meer People & Finance