Media & Entertainment

Entertainment en vermaak tijdens
Night of the Stars

Gisterenavond vond de derde editie van Night of the Stars plaats tijdens Masters of LXRY. Een magische avond waarbij Nederlandse helden, iconen en kampioenen een podium kregen en hun expertise met de bezoekers deelden. Van intrigerende fashionshows, tot ballroom over de beursvloer. Een verslag van de derde dag Masters of LXRY.

Tekst: Susan Poeder & Mical Joseph
Beeld: Goed Folk

Van projectmanager bij een digitaal marketingbedrijf naar fulltime zanger en een heuse theatertournee met 31 shows. Winnaar van het negende seizoen van The Voice of Holland Dennis van Aarssen trapte The Night af op de Mainstage. Met zijn swingende jazz zweepte hij het publiek op. Dit deden zangeressen Sherefa Yorks en Kimberly Fransens ook. Beide bekend van televisietalentenjachten zorgden voor een drukke hal 1 bij de Mainstage.

Modeminnend Nederland naar Masters of LXRY

Deze zaterdag stonden er drie krachtige fashionshows op de agenda. Studio NK toonde met haar EMPOWERMENT FW2020 collectie een serie aan luxury statement pieces; bestaande uit meerdere lagen kant en zijde-satijn.

Studio NK

Ook marlies|dekkers wil met haar show vrouwen inspireren om hun stem te laten horen en gebruikte Billie Holiday als muze voor haar show. De vrouwen die tijdens het optreden haar lingerie droegen zijn bijna geen modellen meer te noemen, maar artiesten die Marlies’ boodschap middels een artistieke performance uitdragen.

Nog een lingerieshow die de Mainstage sierde was ULTRAVIOLET, die zorgde voor een bomvol publiek vooraan het Initium. De spring/summer collectie werd in 88 stukken op het podium getoond, bestaande uit sensuele lingerie en swimwear. “Voor de Love Edition en met oog op de feestdagen heb ik gekozen voor warme en donkere tinten en mooie kaftans wat echt het gevoel van liefde uitstraalt”, aldus Annique van der Zande, founder van ULTRAVIOLET.

Tal van activiteiten op de beursvloer

Wilde je even ontsnappen uit de hectiek van al het luxe dat aanwezig was? Op de stand van Erik van Gelder kon je een moment van rust nemen met een meditatiesessie van Ramon Roelofs, beter bekend als Charly Lownoise. Niemand beter dan Ramon begrijpt namelijk de tegenstellingen tussen lawaai en rust. De van oorsprong happy hardcore dj nam de bezoeker mee in 15 minuten innerlijke rust. Bij de stand van Fiskars was een heuse thee-sommelier aanwezig, en bij Fjord Benelux konden bezoekers genieten van een bierproeverij.