Media & Entertainment

LXRY TV: Einde tv-seizoen 2019, maar online gaat door

Na tien afleveringen vol kunst, fashion, boten, auto's, juwelen en vooral ondernemers die hun werk met passie doen en dat ook laten zien, was afgelopen zondag alweer de laatste aflevering van dit seizoen van LXRY TV. Maar online en op social media gaan we ROYAAL verder.

Tekst: Inge Dal

The Royal Edition

Het seizoen werd afgesloten met een succesvolle Masters of LXRY in RAI Amsterdam, waar het thema van 2020 werd onthuld: The Royal Edition. Dit nieuwe thema kwam natuurlijk niet uit de lucht vallen. “2020 is een bijzonder jaar met veel grote events. We zien de behoefte aan meer hoffelijkheid naar elkaar en de wens van ondernemers om ook royaler te zijn en tegelijkertijd de behoefte om het ondernemerschap meer te vieren. Ik verwacht dat de standhouders dit thema meer dan creatief zullen invullen”, laat organisator Yves Gijrath weten.

Nieuwe tv-seizoen

Half oktober 2020 zal ook het nieuwe tv-seizoen weer van start gaan.  In de road to Masters of LXRY zal LXRY TV weer langsgaan bij mooie events, culinaire hotspots en merken om primeurs te highlighten, met als grande finale The Royal Edition in RAI Amsterdam van 10 t/m 14 december 2020. Masters of LXRY zal vanwege de groei, de komende drie jaar, jaarlijks minimaal gaan uitbreiden met 5.000 m2. In 2020 zal dit zich uiten in een oppervlakte van ruim 55.000 m2. “We kiezen voor geleidelijke groei en ik verwacht dat de luxe-industrie wereldwijd voorlopig zal blijven groeien”, aldus Yves Gijrath.

Online gaan we door

Tot de start van het nieuwe tv-seizoen zijn we natuurlijk online en op Instagram en Facebook te volgen. Wil je de aankondiging van The Royal Edition nog een keer terugzien, blik dan samen met Yves terug op een succesvolle 18e editie van Masters of LXRY.