Het ‘Strakke’ interieur

dat perfecte interieur

Strak, strakker, strakst. Ooit was het interieur nog een samenraapsel van meubels. Een los bankstel, TV-tafel, boekenkast… Maar in de moderne woning loopt de keuken over in de woonkamer en de eettafel in het kookeiland. Op televisie zien we de meest standaard doorzonwoning nog veranderen in een sexy en mondaine leefruimte. Met bergruimtes onder de bank en kamerdeuren die zelfs volledig in een wandmeubel worden weggewerkt. Huiseigenaren zijn happiger op zulke ‘totaaloplossingen’. Logisch, want een afgestemd interieur oogt ruimtelijk en is bovendien comfortabel en praktisch. Maar dat perfecte geheel gaat verder dan ‘even inrichten’. Die prachtige magazinespread of dat shot uit een woonprogramma is immers ook tot stand gekomen door ervaren interieurdesigners en technici. En zoals de naam al zou doen vermoeden, is dat precies de specialiteit van Strakk Interieur.

verbouwen

Voor zo’n jaloersmakend huis willen we massaal verbouwen dus, en goed ook. Een krankzinnige operatie, alleen al doordat er zoveel verschillende partijen bij betrokken zijn: van de eettafel tot de keukenapparatuur, de deuren en de gordijnen… En als je dat allemaal individueel moet inschakelen, werkt dat niet alleen onhandig, het levert ook nog eens een minder harmonieus resultaat op. Gelukkig neemt Strakk dat graag voor je over. Je schuift aan tafel met de specialist, bladert samen door 3D-voorbeelden, laat je ogen glinsteren als je iets moois ziet, en voilà: ieder detail wordt geregeld. In plaats van te bellen met een honderdtal specialisten schakel je dus naar één aanspreekpunt. Want waarom zou je je bezighouden met de afvoerleiding als je liever aanwijst welke waanzinnig mooie kraan je wilt hebben?

masters of lxry 2017

Ondanks de naam ‘Strakk’ beperkt het geoliede, hartelijke Limburgse familiebedrijf zich niet tot minimalisme, want een strakke afwerking kan in in iedere denkbare woonsfeer: van sfeervol tot design. Ook zoeken ze naar de persoonlijkheid in een interieur. Of je nu een complete bar wil die met een druk op de knop uit de keukentafel komt zetten, een bed van pijlstaartrog of een ander opvallend item, Strakk Interieur heeft de meest bijzondere vragen al gehad. Je huis is immers geen massaproductie, maar maatwerk. Traditioneel vakmanschap dus, maar dan wel met innovatieve technieken. Want een fenomenaal huis kan absoluut bestaan uit duurzame materialen. Je zult het zien op Masters of LXRY 2017, waar je je uitgebreid kan laten informeren over de totaaloplossingen. Dit grootste premium lifestyle-evenement is van 7 t/m 11 december 2017 in de RAI Amsterdam. Houd Masters of LXRY in de gaten voor meer informatie.

Meer Interior & Estate