1 gadget met 29 opties als multi-tool armband

esthetisch & praktisch mannencadeau

Op zoek naar inspiratie voor een (Valentijns-)cadeau voor mannen? Wat dacht je van een metric multi-tool armband met maar liefst 29 functies? Het is een goede verwerping van het argument dat sieraden de alledaagse bezigheden in de weg zouden zitten. Integendeel, deze armband weet juist alle heavy masculiene taken te ondersteunen.

Vliegtuig proof

De Leatherman Tread Metric verschijnt in een metrische uitvoering. Dat betekent dat het overal in Europa te gebruiken is. Zo heb je overal meerdere schroevendraaiers (zowel kruiskop als plat), een simcardpinnetje, inbussleutels, snijhaken en een flesopener bij de hand. Handig bij outdoor activiteiten als varen, wintersporten en bovendien geweldig voor op reis en goedgekeurd om mee te nemen aan boord van een vliegtuig.

uitvoering

Die 29 functies zijn verdeeld over 10 schakels. Behalve de RVS-uitvoering is de Leatherman Tread ook verkrijgbaar in het luxere Black DLC. Vanaf maart 2017 zijn de schakels bovendien ook los te koop, waardoor je dus zelf een exemplaar kan samenstellen naar jouw wensen. Voor horlogeliefhebbers lanceert Leatherman halverwege dit jaar een Tread-uitvoering met uurwerk.

tools

In totaal bestaat de armband uit de volgende tools: snijhaak, flesopener, zuurstofcilinder, carbide glass breaker, schroevendraaiers, ringsleutels, adapters, een sim card tool en hex drives.

Op onderstaande foto’s is zowel de RVS als Black DLC uitvoering te zien.

Meer Tech & Gadgets