Media & Entertainment

Alle hazen verzamelen!
Easter Egg Hunt in het Museum Quarter

Op zaterdag 20 april 2019 wordt in het Museum Quarter in Amsterdam de allereerste Easter Egg Hunt georganiseerd. Tussen 13.00 en 16.00 uur lopen er paashazen in het Museum Quarter met mandjes vol paaseieren en sommige van die eieren zijn goud waard. Wie een gouden paasei vindt, maakt kans op mooie prijzen.

Tekst: Susan Poeder
Beeld: Pixabay

Een van die mooie prijzen is een GASSAN gift bag. Kom op deze feestelijke dag langs bij de GASSAN Boutique in de PC Hooftstraat en hier staat een goudsmid klaar om jouw juwelen te reinigen en weer te laten schitteren.

Hoe werkt de Easter Egg Hunt?

Deelnemers kunnen zich melden bij de Egg Desk op het Museumplein en ontvangen een deelnamebandje. Met het bandje kunnen kinderen en hun ouders op zoek naar de paashazen om zo eitjes te bemachtigen. Heb je een paashaas gevonden? Dan mag je op vertoon van je bandje proberen om een gouden paasei te grabbelen.

Prijzen kunnen opgehaald worden bij de Egg Desk. Dat kan bijvoorbeeld een outfit uit een van de winkels in de PC Hooftstraat of Van Baerlestraat zijn, een tegoedbon bij Zara Home, iets lekkers van Simon Meijssen, tickets voor het Rijksmuseum, kaartjes voor een concert in het Concertgebouw, of een lekkere fles wijn… Bij de Egg Desk kun je tevens op de foto met je prijs in het Museum Quarter XL fotoframe en is er gelegenheid om een kopje koffie te drinken.

Over het Museum Quarter

In het Museumkwarter in Amsterdam vind je de drie belangrijkste musea van Nederland: het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum. Je vindt hier ook het majestueuze Concertgebouw, uitstekende restaurants en hotels. P.C. Hooftstraat en Van Baerlestraat herbergen ’s werelds grootste luxe- en modemerken.