Dolce Vita vertaald naar een schoen

praktisch meets esthetiek

Een golfschoen kan meer dan praktisch nut dienen. Een golfschoen kan ook esthetisch verantwoord zijn. Zeker bij deze sport is de vorm net zo belangrijk als de inhoud. No way dat jij bijvoorbeeld tijdens LXRY Open arriveert in aftandse stappers. Nee, zowel jouw prestatie als jouw tenue ‘swingt’ aan alle kanten.

de revolutionaire schoen zonder noppen

De naam Duca del Cosma ken je misschien van de eerste ‘spikeless’ golfschoen die in 2006 werd gelanceerd. De introductie van de rubberen noppenzool was een revolutie in de golfwereld. Het is vooral de onmiskenbare Italiaanse stijl waarmee de lichtgewicht schoenen van Duca del Cosma indruk maken. Het merk heeft welgeteld veertien internationale prijzen in ontvangst mogen nemen voor kwaliteit en design. Voor het merk is ‘premium’ meer dan alleen hoogstaand design, comfort en functionaliteit. De schoenen blijven er niet alleen mooi uitzien, maar ook comfortabel aanvoelen. Zelfs na de zoveelste hole. Een fijne bijkomstigheid is ook dat het merk niet alleen gericht is op individuele belangen. Want ook maatschappelijke waarden zoals duurzaamheid, bescherming van de leefomgeving en respect voor sociale omstandigheden zijn verankerd in het merk-DNA. Alle schoenen worden geproduceerd in professionele ateliers binnen Europa. Verder voldoet het leer aan de hoogste eisen.

Duca del Cosma op Masters of LXRY

Het premium golfschoenenmerk Duca del Cosma presenteert op Masters of LXRY 2017 een exclusieve schoenencollectie voor dames en heren. Hierbij worden functionele golfelementen gecombineerd met Italiaanse klasse. Klik hier voor meer informatie over dit grootste premium lifestyle-event van Europa of hier om tickets te bestellen. Masters of LXRY wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam.

ducadelcosma.com

Meer Beauty & Fashion