Interior & Estate

Een Droomhuis in Zuid-Frankrijk

Dop Makelaars

Het is één van de meest felbegeerde eigendommen op luxegebied. Een tweede huis in Zuid-Frankrijk. Maar hoe verloopt het verkoopproces hier eigenlijk? Henk Dop, oprichter van Dop Makelaars, licht toe: “Alhoewel de buitenlandse markt overeenkomsten vertoont met de Nederlandse, vraagt de verkoop van (vakantie)woningen in het buitenland toch net weer andere aandachtspunten”. Lees hieronder meer over het kopen van een tweede huis in het buitenland en een wel héél exclusief appartementenproject in Antibes, Zuid-Frankrijk.

Makelaar aan de Côte d’Azur

Sinds 1998 biedt Dop Makelaars prachtige villa’s en appartementen te koop aan in de mondaine omgeving van de Côte d’Azur, Provence, Ardèche en de Franse Alpen. De activiteiten betreffen nieuwbouwprojecten, uitpondprojecten en particuliere woningen. Dop Makelaars richt zich zowel op permanente woningen, beleggingsobjecten als op vakantiewoningen. Daarnaast voert het ook luxe projecten uit in Nederland en Duitsland. Er vallen zelfs enkele Jan des Bouvrie-villa’s onder het portfolio. Bij Dop Makelaars kun je dan ook terecht voor een totaalpakket waarbij je wordt geadviseerd en begeleid met verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur, projectmanagement, vastgoedbeheer en meer. Met name de expertise in het projectmatig verkopen en het begeleiden van nieuwbouwontwikkelingen en second home-projecten maken het bureau onderscheidend in de vastgoedbranche.

Parc du Cap

Het nieuwste project van Dop Makelaars is wel heel bijzonder. Want ‘Parc du Cap’ is gelegen op een unieke locatie in Juan les Pins/Antibes. Een kustplaats nabij Cannes, met een spectaculair uitzicht op de bergen en de zee. Daarnaast schuif je bij Parc du Cap zo aan bij de mooiste restaurants, winkels en beach bars. En een concierge, bovendien. Hiermee heeft Dop Makelaars iets zeer exclusiefs in handen. Dit project is onlangs opgeleverd waardoor alle 88 appartementen te zien zijn. Veiligheid en rust staan hierbij centraal.

Masters of LXRY

‘Parc du Cap’ zal door Dop Makelaars worden toegelicht op Masters of LXRY. Want het werkgebied in Nederland en Frankrijk wordt deze maand uitgebreid naar de RAI Amsterdam. Masters of LXRY is het grootste premium lifestyle-event van Europa en wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd. Klik hier voor meer informatie of hier om tickets te bestellen.

dop.nl