Dom Perignon experience in Versailles

De Dom Pérignon experience in Versailles

Als je iets in LXRY-style viert, dan vier je het met Champagne van wereldklasse. Dom Pérignon heeft het. En om dat te bewijzen kondigde het Champagnehuis onlangs een samenwerking aan. Dom Pérignon slaat de handen ineen met twee andere spelers op wereldklasse: topchef Alain Ducasse en.. niets minder dan… Het Paleis van Versailles…

The Dom Pérignon Experience

Eerder informeerden wel je al dat het roemruchte paleis van Versailles, dat ooit diende als optrekje van Lodewijk XIV, diens eerste restaurant opende, Ducasse au Château de Versailles. Maar ook dat The Dom Pérignon Experience zou plaatsvinden in verschillende sterrenrestaurant. Welnu, in Versailles kunnen gasten een privéproeverij ervaren van de beroemde P2 Champagne van Dom Pérignon, ofwel de ‘Second Plentitude’. Daarbij worden ze uiteraard voorzien van een bijpassend menu. Gedurende de samenwerking willen Alain Ducasse en Dom Pérignon de royale diners uit de 18e eeuw nabootsen, met een hedendaagse invloed van moderne smaken.

We zullen nog heél even moeten wachten, maar in de loop van 2017 kunnen we deze bijzondere ervaring in Versailles boeken. Een mooi LXRY-extraatje tijdens een weekendje Parijs, wellicht?

Meer Wining & Dining