Steel de show met een likeur

Het sublieme digestief

Er zijn maar weinig mensen die niet van houden van een goed digestief. Dat stijlvolle glas naast de espresso is immers de kers op de taart van een veelbewogen avond. Denk bijvoorbeeld aan een friszoete, Italiaanse limoncello na een Mediterraans diner. Of een likeur met crème van pistache, een (na)zomerse waterlimoncello of theelikeur. Zulke bijzondere smaken doen het ook goed in een zelf bereide cocktail. Maar als we ons vergapen aan zo’n traktatie, dan moet het wel van een prijswinnend merk zijn.

Met Dolce Cilento en Tatratea aan de cocktailbar

Op Masters of LXRY 2017 worden dit jaar twee prachtige likeurmerken tot een symbiose gebracht. Het Italiaanse Dolce Cilento en Slowaakse Tatratea zijn hier al enige tijd vertrouwde exposanten. Dus ook dit jaar kun je hier weer genieten van de zaligste cocktails, bereid door de meest bekwame bartenders. Beleef de likeuren en verwacht een show. De likeuren zien er niet alleen prachtig uit maar ze hebben ook bijzonder veel prijzen gewonnen bij de grootste likeuren-competities ter wereld. Masters of LXRY, het grootste premium lifestyle-event van Europa, wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om kaarten te bestellen.

meloncello.nl | tatratea.com

Meer Wining & Dining