Beauty & Fashion

Een gentleman’s shop, maar dan ‘different’

conceptstore met stijl

Een luxueuze gentleman’s shop is een uitkomst. Want de heren kunnen er terecht voor het onderhoud van hun fancy schoenen. En voor dames is het een fijn cadeauterrein voor hun man, vriend, vader of broer. Distinctly Different op de Amsterdamse Tolstraat is bij uitstek zo’n stijlvolle conceptstore, met luxe producten in een traditionele sfeer. Denk dus aan schoenverzorging, whiskyglazen, koffietafelboeken, scheerproducten en meer. Maar dan net even different, zodat het verzorgen van je schoenen en jezelf levendiger en leuker wordt.

een touch up tijdens masters of lxry

Distinctively Different is opgericht door een stel jonge ondernemers, met als doel om oude producten nieuw leven in te blazen. Het begon aanvankelijk nog met schoenverzorging en traditionele scheerartikelen, maar groeide uit een stijlvolle conceptstore. Je kunt ervoor kiezen om dat tevens in de traditionele stijl te beleven, namelijk met een persoonlijke benadering in de elegante showroom. Maar de producten zijn ook eenvoudig te bestellen in een online shopping experience. Daarnaast vind je Distinctly Different op de beursvloer van Masters of LXRY met een mobiele stand met schoenpoetsstoel. Zo kun je tijdens dit grootste premium lifestyle-event van Europa terecht voor een snelle poetsbeurt.

Masters of LXRY wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Houd Masters of LXRY in de gaten voor meer informatie en klik hier om tickets te bestellen.

distinctly-different.nl