To do: Dinner at the parc

Een glaasje Billecart-Salmon champagne in stijl proeven? Van 10 t/m 13 maart staat het historische landgoed Parc Broekhuizen in het teken van Dinner at the Parc. Dit is een exclusief 4-daags evenement waarbij met Michelinsterren bekroonde, internationale chefs hun signature dishes gaan bereiden. Laat jezelf verwennen door de gastronomische tocht en een bijpassend wijnarrangement. 

20 Michelinsterren

Tien van ’s werelds meest vooraanstaande chefs – totaal goed voor 20 Michelinsterren – zullen samen met Parc Broekhuizens’ eigen topchef Marco Westmaas hun kunsten vertonen. Denk aan Moshik Roth** van &Samhoud Places of Jacob-Jan Boerma*** van De Leest. Met de rest van de culinaire masters kan je kennismaken in deze video. Deze exclusieve ervaring wordt aangevuld met passende wijnarrangementen bestaande uit meer dan 150 unieke wijnen.

Kitchen Party

De laatste avond staat in het teken van Kitchen Party. Hierbij komen maar liefst negen top-chefs op één avond in de keuken samen om hun stijl en smaak te laten beleven. Dinner at the Parc belooft een echte belevenis voor gastronomie- en wijnliefhebbers te worden.

Bekijk hier het volledige programma en de mogelijkheden voor reserveringen.

Meer Travel & Experiences