Dineren tussen de Michelinsterren en Obama

Tijdens Masters of LXRY zijn altijd alleen de beste chef-koks voorhanden. Speciaal voor Masters of LXRY 2017 bereiden Chef-kok Marcel van Lier van Restaurant Latour in Grand Hotel Huis ter Duin en Executive Chef Alain Alders van Landgoed Duin & Kruidberg een selectie van culinaire gerechten onder de naam ‘Huis ter Duin & Kruidberg’. Zowel Restaurant Latour als Restaurant De Vrienden van Jacob zijn sinds 2005 bekroond met een Michelinster, beide teams zullen zorgen voor een unieke ervaring waar wij nu al naar uit kijken!

Culinair genieten

Landgoed Duin & Kruidberg ligt in het Nationale Park Zuid-Kennemerland vlakbij Amsterdam, Haarlem en de kust. Dit authentieke landhuis werd in 1907 gebouwd in opdracht van tabak- en theehandelaar Jacob Theodoor Cremer. Samen met zijn vrouw Annie Hogan woonde hij in het grootste woonhuis van Nederland. Vandaag de dag biedt het landgoed tal van mogelijkheden. Denk hierbij aan een High Tea in Brasserie DenK, of een culinair diner in Michelinsterrestaurant De Vrienden van Jacob.

Slapen tussen de sterren

Het Grand Hotel Huis ter Duin ligt op de hoogste top van de Noordwijkse duinen direct aan het strand. Hier kijk je uit over de Noordzee. Het hotel beschikt over drie restaurants waaronder het restaurant Latour, al meer dan 10 jaar de bezitter van een Michelinster. Daarnaast vind je hier het MC Wellness Centre, door haar combinatie van beauty centre, kapsalon en een health centre is dit een heerlijke plek om te ontspannen. In het gastenboek staan onder andere de namen van het Nederlands voetbalelftal, Barack Obama en Shirley Bassey.

Klik hier voor meer informatie over het grootste premium lifestyle-evenement van Europa dat van 7 t/m 11 december 2017 in de RAI Amsterdam wordt georganiseerd of bestel hier gelijk je tickets.

Meer Wining & Dining