Matchmaking 3.0

vluchtige liefde

Succesvolle mensen hebben meer moeite bij het vinden van een relatie. In principe is dat best opmerkelijk. Want over het algemeen worden gedrevenheid, passie en een stabiele positie als aantrekkelijk beschouwd. Maar zoals onderzoek regelmatig uitwijst, maakt dat de liefde meestal lastiger. Want financieel onafhankelijke personen hebben vaak een bruisend leven, een kritische aard en weinig tijd. De trendy cocktailbar is al even vluchtig als de doorsnee dating-app. Het is bovendien best een uitdaging om iemand te ‘kiezen’. Want hoe onderscheid je de oprecht geïnteresseerden van de personen die azen op maatschappelijke status?

personal matchmaker

Waarom zou je eigenlijk een confectiepak uit de massale kledingwinkel kopen, als je ook voor maatwerk kunt gaan? Got the metaphor? Ambitieuze zakenmannen en vrouwen nemen voor bedrijfsmatige activiteiten doorgaans ook gespecialiseerde experts in de arm. Dus niets voor niets zie je dat deze doelgroep ook steeds vaker een specialist inhuurt voor hun liefdesleven. De naam ‘Diamond Dates International’ voorspelt voor LXRY in elk geval al veel goeds. Dit exclusieve relatiebureau is gespecialiseerd in het matchen van succesvolle, stijlvolle mensen. Waarvan beiden op zoek zijn naar een duurzame relatie. Verder hanteert de service een unieke en persoonlijke benadering. Discretie en integriteit staan daarbij hoog in het vaandel. Want niet de hele stadsregio hoeft van jouw zoektocht op de hoogte gebracht te worden.

design your love op masters of lxry 2017

Benieuwd geworden? Op Masters of LXRY 2017 kun je je laten informeren over Diamond Dates International. Of jezelf meteen inschrijven, natuurlijk. Klik hier voor meer informatie over het grootste premium lifestyle-evenement van Europa dat van 7 t/m 11 december 2017 in de RAI Amsterdam wordt georganiseerd.

diamonddates-international.nl

 

Meer People & Finance