Beauty & Fashion

Delilah lanceert 'Alisa Colour Gloss' voor Nederlandse Brandwonden Stichting

Alisa is vernoemd naar de dochter van de Nederlandse mede eigenaar van Delilah Cosmetics, Frauke Hamer. Haar dochter verbrandde ernstig op zeer jonge leeftijd waarvan de littekens altijd zichtbaar zullen blijven.

Collecte week Brandwonden Stichting

Jaarlijks zet Masters of LXRY zich in voor een goed doel. Dit jaar is dat de Nederlandse Brandwonden Stichting en we besteden dan ook graag aandacht aan bijzondere acties voor dit goede doel. Van 7 tot en met 13 oktober is het de collecteweek voor de Brandwonden Stichting. Om meer zichtbaarheid te geven aan de collectanten en het belang van de giften, lanceert Delilah deze week ‘Alisa’.

Voor een zorgeloze jeugd

Dankzijde Nederlandse Brandwonden Stichting kan Alisa genieten van een zorgeloze jeugd. Als moeder is dat het meest waardevolle geschenk ter wereld. Omdat dit niet van zelfsprekerd is zet Frauke zich volledig belangeloos in voor de stichting en helpt waar ze kan. Met dit prachtige product wil zij meer aandacht schenken aan de stichting die zij als ambassadeur zo’n warm hart toedraagt. De volledige opbrengst van de Alisa lipgloss in de Benelux komt daarom ten goede aan de stichting.

Alisa Lipgloss

Alisa is een prachtige holografic lipgloss van Delilah, een veelzijdige, sparkling nude die matcht bij iedere teint en ieder moment, van office tot club. Dit is de meest volle, rijke gloss die luchtig aanvoelt en niet plakt, en daardoor een dubbelfunctie als highlighter heeft voor snelle touch-ups en een instant glow op strategische plekken.

Alisa is vanaf nu beschikbaar en krijgt een vaste plek in de collectie.

€27,50 via www.delilahcosmetics.com