Beauty & Fashion

Delilah Cosmetics: straal van binnen en van buiten

luxe cosmetica

In de zomer van 2014 werd Delilah Cosmetics opgericht door drie vrienden in Groot-Brittanië. Hun gezamenlijke doel is om vrouwen van alle leeftijden te helpen om zich mooi te voelen van binnen en te stralen van buiten. Met dit idee bouwden Rupert Kingston, Hannah Nicholson en Juliet White al snel een imperium. De luxueuze compacte collectie bestaat onder andere uit verschillende soorten lipgloss, lippenstift, oogschaduw, foundation, eyeliner, wenkbrauwpenceel, mascara etc.

amsterdamse store

Het Britse cosmeticahuis heeft dankzij de Nederlandse roots van mede-eigenaar Frauke G. Hamer inmiddels een flagship store aan een van de mooiste grachten in Amsterdam: de Leliegracht. Delilah Cosmetics helpt de vrouw om zich op haar best te presenteren. Als eerbetoon aan de Engelse roots zijn de producten van dit merk verpakt in prachtige edelmetalen. Denk bijvoorbeeld aan Britannia metal. De producten hebben een gouden finish, bedacht door King Henry VIII.

mooi met een goed doel

De producten zijn geschikt voor vegetariërs en vegan friendly. Zo zijn ze niet op dieren getest, vrij van parabenen en andere gevaarlijke stoffen. Zowel de producten als de verpakkingen worden milieubewust geproduceerd. Daarnaast ondersteunt Delilah Cosmetics de Brandwondenstichting. Zowel Delilah Cosmetics als de Brandwondenstichting zijn dit jaar te zien op Masters of LXRY. Daarom heeft het cosmeticamerk een speciale lipgloss gecreëerd: de ALISA. Deze lipgloss is vernoemd naar de dochter van Frauke, die in haar tweede levensjaar brandwonden opliep.

delilah cosmetics op Masters of lxry 2018

Op Masters of LXRY zal in House of Limiteds een gedeelte van de Delilah Cosmetics boutique worden nagebootst. Zo kunnen zij de ultieme Delilah experience overbrengen. Je kunt hier terecht voor een make-up advies op maat, een mini touch-up of een uitgebreide make-over. Voor de heren staat er uiteraard een hapje en een drankje klaar en kunt u onder het genot van een glaasje champagne in alle rust genieten van de internationale allure van dit prachtige cosmeticamerk.

delilahcosmetics.com