Beauty & Fashion

De mooiste Spa's van de Benelux

Wellness in weelde: dat bieden onderstaande resorts. Denk aan een gouden jacuzzi, een spa die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, een champagne body treatment en ontspannen met overdonderend uitzicht. Dit is onze top 3 wellness in weelde.

Tekst: Margo Vansynghel
Redactie: Nathalie Wittendorp

Nagomi Spa & Health

Nagomi betekent ‘kom tot rust’ in het Japans, en tot rust kom je hier zeker, op de derde etage van hotel Okura in Amsterdam. Je kunt gebruik maken van het ruime binnenzwembad, sauna, Turks stoombad en jacuzzi, maar je kunt ook heerlijk relaxen in de Japanse stenentuin of je juist in het zweet werken op de Technogym-apparaten in de fitnessruimte. Top of the bill is de Michelin Package, die bestaat uit een bentobox-lunch, een cosmetic hand or feet treatment, keuze uit een van de intensive facial treatments, een champagne body treatment en een diner in tweesterrenrestaurant Ciel Bleu.

Okura.nl

The Hotel Urban Spa

The Hotel Urban Spa maakt korte metten met het cliché van relaxen in de natuur. In de Urban Spa kom je tot rust in hartje Brussel. De op de 23e verdieping gelegen sauna’s, massagekamers, fitnesscentrum en hammam bieden zelfs een indrukwekkend zicht op Brussel. Je moet er wel een nachtje voor in het hotel slapen, want wie wil na die massages en gezichtsbehandelingen nog naar huis? Zo dacht ex-president Barack Obama er ook over, die ooit in het hotel verbleef. De spa biedt zelfs een speciale anti-jetlagmassage aan.

Thehotel-brussels.be

Domaine La Butte aux Boix

Domaine La Butte aux Boix werd in 2018 als eerste hotel in België bekroond met de classificatie Vijfsterren Superior. Mede met dank aan het riante wellnessaanbod van SPA RETREAT ‘La Forêt’. Zowel hotelgasten als bezoekers genieten er van hammams, zonnebank, quarzzandbank, een personal coach, overdekt zwembad, panoramische sauna, buitenjacuzzi, indoor en outdoor ontspanningsruimtes en verschillende massages en behandelingen in de dermatologiekliniek.

Labutteauxboix.be

LXRY List 2019

Meer wellness-resorts vind je in de LXRY List 2019. Dit koffietafelboek (€50) bevat de beste luxe adressen van de Benelux. Benieuwd wie er nog meer in onze lijst staan? Klik dan op onderstaande link.