Beauty & Fashion

De magie van de Bijenkorf

Feestseizoen in aantocht

Het feestseizoen staat voor de deur, het moment om heerlijke nieuwe beautyspullen aan te schaffen. Is het niet voor je eigen partylook, dan wel als luxe verwencadeau voor je vriendin, zus of moeder. Tijdens de feestdagen pakt iedereen natuurlijk graag extra uit met de nieuwste kleuren en geuren. Uiteraard laten we ons hiervoor graag inspireren, want: een goede voorbereiding is het halve werk.

Inspiratie

Onder de naam de Magie van Cosmetica kun je van 7 t/m 22 november terecht bij de Bijenkorf voor allerlei inspiratie. Zowel in de winkel als online laten de vertrouwde en nieuwe merken je kennismaken met hun nieuwe collectie. Een aantal van deze merken vind je in Nederland exclusief bij de Bijenkorf, waaronder NARS, Charlotte Tilbury en Giorgio Armani. Tijdens De Magie van Cosmetica zijn beauty-experts en make-upartiesten van onder andere Tom Ford, Chanel en Estée Lauder aanwezig voor persoonlijk advies, touch-ups en tips voor een schitterende feestlook.

Gifts

En wat is een feestseizoen zonder geschenken? Speciaal voor de feestdagen heeft de Bijenkorf allerlei noviteiten voor beautyliefhebbers. Denk aan klassieke parfums, maar ook nichegeuren in fraaie flacons, waaronder die van Escentric Molecules en Creed. Bijzonder zijn de cosmetica-adventskalenders met voor iedere adventdag een fijne verrassing achter het luikje van onder andere Rituals, Balmain en Kiehl’s. Zo begint de pret ruim van tevoren!

Wie weinig tijd heeft om naar de winkel te gaan kan ook terecht op deBijenkorf.nl. Je bestelling wordt de volgende werkdag gratis thuisbezorgd.