Jewels & Watches

De juwelentrends van Debora-Huisman Leeser

Als je meer te weten wil komen over de allernieuwste juwelentrends van 2020, moet je bij Debora Huisman-Leeser zijn. Met haar eigen
Choices by DL lijn én als GASSAN-telg, weet zij precies wat er speelt. Debora neemt ons mee naar de juwelentrends van 2020.

Tekst: GASSAN Diamonds
Beeld: GASSAN Diamonds
Online redactie: Mical Joseph

Trends

Een specifieke trend die heel opvallend is, is ‘klein maar fijn’. Daar waar piercings eigenlijk een beetje uit den boze waren, zijn deze nu weer helemaal terug van weggeweest. Ook de statement pieces zijn dit seizoen juwelen die we veel terug gaan zien. Bekijk onderstaand de complete video om volledig op de hoogte te zijn van de nieuwste trends voor dit seizoen.

Statement juwelen

Zoals Debora in het bovenstaande filmpje van de juwelentrends al benoemd, zijn statement juwelen erg gewild. Denk aan grote stukken met bijzondere vormen. Een opvallende verandering is dat ringen niet meer om de ringvinger worden gedragen, maar vooral om de wijsvinger of middelvinger. Op deze manier valt het sieraad nog meer op en wordt een klassiek juweel uit het traditionele jasje gehaald en wordt er een moderne twist aan gegeven. De statement pieces mogen dit seizoen echt gezien worden en de ‘Tiger’ ring is hier een perfect voorbeeld van!

Debora Huisman-Leeser in de media

Afgelopen dinsdag 18 februari heeft Debora bij Hart van Oranje gesproken over de juwelen van Koningin Máxima. Bekijk het interview met Debora Huisman-Leeser over de juwelen van Koningin Máxima van de vorige uitzending.

Op de hoogte blijven?

Om op de hoogte te blijven van alle ins and outs van Choices by DL kan je regelmatig de Choices by DL website, Instagram en nieuwsbrief lezen. Via deze link kan je je direct inschrijven voor de Choices by DL nieuwsbrief en maak je kans op een prachtig Nature and Animal armbandje.