De Feadship Joy: een jacht met basketbalveld

Het is niet de eerste keer dat de Nederlanders een nautisch hoogstandje afleveren. We staan wereldwijd bekend om onze kunsten op het gebied van de super yachts. Zie bijvoorbeeld het 70 meter-lange Feadship Joy – vorig jaar al gelanceerd, maar nu officieel onderdeel geworden van Burgess. Dat houdt in dat het superjacht niet for sale is, maar wordt verhuurd.

De styling van het jacht werd overgelaten aan Bannenberg & Rowell, het interieur aan Studio Indigo. Het bedrijf staat erom bekend opvallende, onalledaagse gevaartes te ontwerpen met een sterke nadruk op glas. Zo is er een natuurlijke flow verwerkt in de binnen- en buitenruimtes, waardoor de ervaring van ‘het op zee zijn’ wordt vergroot. Er kunnen 12 gasten overnachten in 8 cabines. De master suite beschikt over een weids uitzicht op zee en heeft zowel een heren- als damesbadkamer. Verder is er nog genoeg vermaak aan boord te vinden: onder het dek is een opblaasbare glijbaan, jetski’s, waterski’s, een wakeboard, kajaks en snorkelmateriaal te vinden. Bovendien kan de buitenruimte worden omgetoverd tot een basketbalveld. Huurders krijgen de full service van een Michelin-sterrenchef, een massagetherapeut, een een crew van 17 man.

De Joy is deze winter beschikbaar in de Caribische Zee, en zal gedurende het zomerseizoen in de Middellandse Zee te vinden zijn voor € 627.000 per week. Klik op de foto’s om het jacht verder te bekijken.

Meer Cars & Yachts