Beauty & Fashion

De Bijenkorf Amsterdam opent nieuwe concept space en Isaac's Bar

De Nederlandse man is hip and happening en is veel modebewuster en gevoeliger geworden voor trends. De Bijenkorf Amsterdam speelt daar goed op in, deze week opent het warenhuis namelijk zijn nieuwe mannenafdeling van maar liefst 350 vierkante meter. Een luxe experience waarbij een concept space en 14 meter lange bar opvallende eyecatchers zijn.

Tekst: Mical Joseph
Beeld: de Bijenkorf

Het walhalla voor mannen

Na anderhalf jaar is het zover: het laatste deel van de volledig vernieuwde herenafdeling van de Bijenkorf in Amsterdam gaat dit weekend open. De concept space en Isaac’s Bar worden geopend en op de eerste etage kunnen heren terecht voor de nieuwste trends op het gebied van mode, accessoires, gadgets en uiterlijke verzorging. Naast de nieuwste trends kunnen mannen ook speciaal terecht voor persoonlijk advies van een personal shopper. Hiervoor is een personal shopping lounge ingericht.

Isaac’s Bar

Een blikvanger van maar liefst 14 meter is de bar waarbij tijdens het shoppen een hapje en drankje kan worden gegeten en gedronken. Er is keuze uit ontbijt en koffie, maar ook bier, diverse cocktails en kleine bites. De bar is gemaakt van iepenhout, het materiaal is duurzaam en van verantwoord lokaal materiaal. Isaac’s Bar heeft zijn naam te danken aan Arthur Isaac, de belangrijke grondlegger van de Bijenkorf.

Concept space

Op de herenafdeling is een unieke concept space. Deze ruimte biedt aan wisselende projecten en merken, cosmetica voor mannen en een gadget shop. Het eerste merk wat te vinden is in de concept space is het Amsterdamse collectief The New Originals (TNO). TNO trapt af met een collectie speciaal ontwikkeld voor de samenwerking met de Bijenkorf. Gedurende de maanden mei en juni zijn een exclusieve hoodie en een T-shirt verkrijgbaar.

Dit weekend trapt de men’s department af

De vernieuwde herenafdeling biedt naast de gebruikelijke merken ook nieuwe aan, waaronder Dolce & Gabbana, Giorgio Armani en Versace. Aankomend weekend op 18 en 19 mei viert het warenhuis de opening van de nieuwe men’s department met diverse activiteiten en aanbiedingen.

de Bijenkorf | Amsterdam