Beauty & Fashion

Cosmetic repairs: Je bent zo jong als je je voelt

Je bent zo jong als je je voelt, en zo kun je er ook uitzien. Na een bezoek aan deze adressen stap je zichtbaar jonger weer naar buiten. Dit zijn onze top adressen voor cosmetic repairs.

Redactie: Nathalie Wittendorp

Amsterdam Aesthetics

In een ultramoderne kliniek in Amstelveen, komt het jonge Amsterdam Aesthetics tot bloei. Hier kunnen bijna alle wensen op esthetisch gebied worden waargemaakt. Op het gebied van haartransplantatie heeft het zelfs een voorsprong op andere klinieken, omdat de behandeling door een unieke computergestuurde robot wordt uitgevoerd. Deze manier van haartransplantatie zorgt voor een verantwoord resultaat: geen littekens, geen lang herstel en geen onregelmatigheden, maar een betere dichtheid van het haar dan bij andere methoden.

Amsterdamaesthetics.com

Velthuis Kliniek

Met vestigingen door het hele land, van Eindhoven tot Enschede, is Velthuis Kliniek een van de grootste privéklinieken van Nederland. Voor vrijwel alle cosmetische ingrepen kun je hier terecht. Op de onderdelen ooglidcorrectie, rimpelvullen en dermatologische ingrepen scoort Velthuis Kliniek in Amsterdam maximaal volgens vergelijkend onderzoek van Elsevier Weekblad. Tevens is de kliniek dagelijks bezig met het verbeteren van de zorgkwaliteit.

Velthuiskliniek.nl

HairWorld Istanbul

Deze kliniek mag zich over 2017-2018 de ‘populairste haartransplantatiekliniek bij BN’ers’ noemen. Najib Amhali, Lange Frans, Mr. Polska, Brace en vele anderen hebben zich er laten behandelen. De kliniek is inmiddels marktleider op het gebied van haartransplantaties. HairWorld Istanbul heeft de unieke FUE CT methode ontwikkeld, waarmee een klanttevredenheidspercentage van maar liefst 97 procent wordt bereikt. Niet alleen de goede operaties in Turkije, maar ook de nazorg in Nederland heeft een enorme bijdrage geleverd aan het grote succes.

Hairworldistanbul.com

LXRY List 2019

Amsterdam Aesthetics, Velthuis Kliniek en HairWorld Istanbul zijn drie van de topadressen uit de LXRY List 2019. Dit koffietafelboek (€50) bevat de beste luxe adressen van de Benelux. Benieuwd wie er nog meer in onze lijst staan? Klik dan op onderstaande link.

LXRY List 2019