Beauty & Fashion

De CoolSculpting Kliniek: Geef je lichaam vorm

Bijna iedereen kent het fenomeen van hardnekkig vet dat maar niet verdwijnt ondanks sporten en diëten. Tot nu toe leek een chirurgische ingreep zoals een liposuctie de enige, maar gelijk ook drastische oplossing. De CoolSculpting Kliniek heeft hiervoor een andere oplossing, namelijk CoolSculpting. Deze behandeling heeft na jaren extreme populariteit in Amerika nu ook een stevige opmars gemaakt binnen Nederland.

De behandeling

Ongewenst vet wordt verwijderd door bevriezing van buitenaf (cryolipolyse). Er is geen verdoving of pijnmedicatie nodig en na de behandeling kun je gelijk verder met alle dagelijkse bezigheden. De behandeling kan onder andere toegepast worden aan de flanken (lovehandles), bovenbenen, buik, knieën, rug, onderkin en armen. En het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De behandeling is zowel veilig, als effectief en De CoolSculpting Kliniek biedt zelfs een 100% resultaatgarantie. Wereldwijd zijn er al meer dan 4,5 miljoen behandelingen uitgevoerd. De CoolSculpting Kliniek is een specialist met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Den Bosch.

Masters of LXRY 2017

Ben je benieuwd hoe dit te werk gaat en wat voor resultaten het oplevert? Doe een online test of bezoek dan De CoolSculpting Kliniek voor een kennismaking met de behandeling. De CoolSculpting Kliniek is exposant tijdens Masters of LXRY, het grootste premium lifestyle event van Europa dat van 7 t/m 11 december 2017 wordt gehouden in de RAI Amsterdam.

coolsculptingkliniek.nl