CROSSMEDIALE EXPOSURE LXRY MEDIA GROUP

Dé toonaangevende partner voor print, televisie, video, online en evenementen in het luxe segment. LXRY Media Group is een dynamisch en ambitieus bedrijf dat continu nieuwe concepten ontwikkelt en bestaande cross mediale formats verder uitbouwt binnen het luxe-domein. Samenwerken met LXRY Media Group heeft impact: een hoge respons bij bezoekers, lezers en kijkers. Onze klanten zijn trouw. Terugkerende bezoekers, lezers en kijkers zijn mannen en vrouwen in de leeftijd tussen de 25 en 65 jaar; met een bevoorrechte financiële status; leidinggevende posities; nemen deel aan de new luxury filosofie; hebben een kosmopolitische mentaliteit; streven naar de hoogste kwaliteit van het leven, zowel innerlijk als uiterlijk.

Masters of LXRY

Masters of LXRY is al 16 jaar Europa’s grootste en meest exclusieve premium lifestyle beurs op het gebied van luxe. Jaarlijks nemen ruim 400 nationale en internationale partijen deel aan dit bijzondere evenement; de beste bedrijven op het gebied van onder andere juwelen en horloges, auto’s & classic cars, boten, vliegtuigen, wellness, travel, vastgoed, design, interieur, food, fashion, beauty, fotografie en kunst. De beurs is het perfecte podium om in een prettige ambiance uw merk aan een kooplustig publiek te presenteren.

Voor meer informatie of contact vult u dit formulier in voor de mogelijkheden en tarieven voor deelname aan Masters of LXRY 2017 (7 t/m 11 december, Europacomplex RAI Amsterdam).

LXRY Magazine

LXRY Magazine is een uniek high end luxury lifestyle magazine en onderscheid zichzelf door de eigen producties, bijzondere fotografie en internationale uitstraling. Ervaar de dynamiek in prachtige reportages, spraakmakende interviews en uitdagende fotoshoots. LXRY Magazine heeft een exclusieve samenwerking met topfotograaf Rahi Rezvani die elke editie verantwoordelijk is voor de meest bijzondere covers.  

LXRY verschijnt vier keer per jaar, waarvan één editie wordt samengesteld door een spraakmakende gasthoofdredacteur. Eerder waren dat o.a. Ronald de Boer, Piet Boon, Sergio Herman, Daan Roosegaarde, Jan & Monique des Bouvrie, Gordon en in de winter van 2016 Winston Gerschtanowitz. De zomereditie 2017 kreeg een zeer spraakmakende gasthoofdredacteur duo: Jonnie en Thérèse Boer van sterrenrestaurant De Librije (***). LXRY heeft een gemiddeld lezersbereik van 140.000. Neem contact op voor advertentie-mogelijkheden en tarieven 2017.

 

LXRY TV

Op 24 september start het zesde seizoen van LXRY TV. Elke zondagmorgen om 11 uur bij SBS6 beschouwt het enige luxe magazine op de Nederlandse televisie de wereld van luxe in binnen- en buitenland. In de avond wordt het programma herhaald.  De kijker blijft op de hoogte en gaat mee in de beleving van de laatste trends op het gebied van lifestyle, reizen, wonen, gadgets, beauty, wellness, gezondheid, auto’s, food, horloges en juwelen.

Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven om uw product, dienst of bedrijf onder de aandacht te brengen dit seizoen in aanloop naar Masters of LXRY.

LXRY.NL | LXRY APP | LXRY News

LXRY.NL is hét online luxe magazine van Nederland, met ruim 114K internationale bezoekers per maand. Dagelijks brengen LXRY.NL & de LXRY APP het laatste nieuws op het gebied van luxury lifestyle. Door de actieve benadering via de wekelijkse LXRY News nieuwsbrief naar alle LXRY-relaties en abonnees (ruim 24K) en social media kanalen zoals Facebook (25k en groeiend) en Twitter (10k en groeiend) wordt het bereik extra verbreed. LXRY.NL & de LXRY APP zijn de ideale communicatieplatforms om een nationaal én internationaal publiek te bereiken. 

LXRY City

Amsterdam is booming en kan zich steeds meer meten met de grote metropolen in de wereld. Zeker op het gebied van luxe hotels, gastronomie, kunst, mode en interieur. Het populaire LXRY City Book Amsterdam wordt in oktober 2017 voor de tweede keer uitgebracht met de nieuwste en beste luxe adressen van de hoofdstad: de perfecte gids voor de liefhebber van Amsterdam, een must-have en bewaarexemplaar van de makers van LXRY Magazine. 

LXRY City 2017/2018 

De eerst volgende editie is succesvol uitverkocht en komt uit in het najaar van 2017. 

Bekijk hier de preview van LXRY City 2016 en de lancering van de 2016 editie.

LXRY List

‘The best of the best, according to LXRY’: de Internationale LXRY List is een zeer luxe gemaakt koffietafelboek, gevuld met het allerbeste en het allermooiste dat de wereld te bieden heeft. Een jaarlijkse uitgave gemaakt voor en door echte liefhebbers.

Bekijk hier de preview van LXRY List.

LXRY Open

LXRY OPEN is één van de vele smart-events die LXRY Media Group organiseert. LXRY OPEN vindt jaarlijks plaats op één van de mooiste golfbanen van Nederland: The International. Een unieke dag voor relaties en liefhebbers, geheel verzorgd tot in de puntjes: de LXRY way…

Bekijk hier de aftermovie van LXRY Open 2017

Bekijk hier de aftermovie van LXRY Open 2016

Bekijk hier de aftermovie van LXRY Open 2015

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.