Travel & Experiences

Conservatorium Hotel Amsterdam:
Akasha Summit

Het high-end Conservatorium Hotel bevindt zich in hartje Amsterdam. Op 28 maart zal de spa, Akasha Holistic Wellbeing, volledig in het teken staan van de Akasha Summit. Een dag waarbij selfcare centraal staat en waar je volledig ontzorgt wordt. Het voorjaar goed beginnen: iets waar LXRY van houdt.

Tekst: Mical Joseph
Beeld: Conservatorium Hotel Amsterdam

Conservatorium Hotel

In december 2011 opende het hotel met 129 kamers en suites zijn deuren in Amsterdam. Architect Piero Lissoni is verantwoordelijk voor het ontwerp van het hotel en heeft een perfecte synergie gecreëerd tussen modern design, architectuur en details die verwijzen naar de geschiedenis van het gebouw. Het Conservatorium heeft verschillende restaurants en bars en daarnaast huisvest het hotel het luxueuze Akasha Holistic Wellbeing, de grootste (1000m2) en meest luxe Hotel Spa & Gym van Amsterdam.

De Akasha Summit

De huidige 24-7 maatschappij waar in wij leven vraagt om een scherpe kijk op het welzijn. Daarom organiseert Conservatorium Hotel de allereerste Akasha Summit. De spa, Akasha Holistic Wellbeing, is meerdere malen bekroond als beste hotel spa van Nederland en een rustgevende oase in Amsterdam. Tijdens de summit zijn er vier internationale sprekers aanwezig die de aanwezigen meenemen op een reis van de ademhaling naar het hart en via het brein naar het familiesysteem. De aanwezige breath work expert Max Strom, energietherapeut Juno Burger, familiesystemen expert Els van Steijn en menselijk brein expert Daphne Feller zorgen voor het juiste gereedschap.

Holistisch vertoeven

De summit geeft antwoorden op thema’s zoals waardevolle verbindingen met anderen aangaan en bijdrages leveren aan het grotere geheel. Gedurende de dag wordt er een holistische lunch verzorgd. Holistisch eten betekent kortgezegd dat je bewust bent van wat je eet en dat je voedingsmiddelen tot je neemt die zowel je geestelijke gezondheid als je immuunsysteem versterken.

De Akasha Summit is in het Engels.