Wereldprimeur: Connie lanceert Creative Car Concept op Masters of LXRY

Brighten up the city

Het stadsverkeer is hectisch, overal ter wereld. Parkeerproblemen, haast, ongeduld. Volgens de altijd zonnige Connie Witteman kan dit sympathieker. Op basis van de bestaand chassis Biro ontwierp zij een vervoermiddel waar iedere stedelijke bewoner vrolijker van wordt: Connie’s Creative Car Concept. Of kortweg de CCCC. Een eigenwijs en charmant vervoermiddel die rurale gebieden opvrolijkt.

Connie’s Creative Car Concept

De CCCC is er in zeven eigentijdse kleuren. Compact van buiten en luxueus vormgegeven van binnen. Dit voertuig is onder andere voorzien van luxe leder, stijlvolle velgen en comfortabele stoelverwarming. Je voorkomt parkeerproblemen omdat je hem overal gratis kwijt kunt. Van de verbruikskosten blijf je ook vrolijk: je laadt hem al op voor 1 euro per keer. Gewoon in het stopcontact. Met een volle accu kun je 100 kilometer rijden. Onderweg geniet je van de stad, want je hebt rondom vrij uitzicht door de transparante cabine. En andere weggebruikers? Die worden al even vrolijk van de aanstekelijke looks van de CCCC’s.

CCCC Group op Masters of LXRY 2017

Bezoekers van Masters of LXRY hebben het voorrecht om als eerste de luxe uitvinding van Connie Witteman te ontdekken. Deze grootste premium lifestylebeurs van Europa wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.

ccccgroup.com

Meer Cars & Yachts