Alles over Combray Facial Oil

een luxe anti-stress formule

De werkzame stoffen van luxe producten zoals kaviaar, goud en truffels worden steeds vaker ontdekt door de beauty-industrie. En Combray Facial Oil tilt dat principe naar een wel heel hoog niveau. Dit ‘all-in-one product’ is een miraculeuze olie met een helende werking die bovendien in Nederland werd uitgevonden. De olie kalmeert de huid na omstandigheden waarin deze aan oxidatieve stress is blootgesteld. Denk aan overmatige exposure aan zon, kou, wind of na een chemische peeling.

duurder dan goud en platina

Benieuwd hoe het werkt? Combray Facial Oil heeft twee ingrediënten: een hoge concentratie van het unieke gepatenteerde antioxidant Oxofulleram en druivenpitolie. Oxofulleram is uitgevonden door de Nederlandse Prof. Dr. Kees Hummelen en wordt ook alleen in Groningen geproduceerd. Het is duurder dan goud en platina, werkt veel sterker dan vitamine E en schijnt ook effectiever te zijn. Combray Facial Oil is vrij van chemische toevoegingen en werkt anti-verouderend en hydraterend. Ook heeft het een helend en kalmerend effect op een rode geïrriteerde of gestreste huid en verbetert de olie het aanzien van rosacea, eczeem, psorias en acne. Verder verzacht en beschermt het de huid. Door regelmatig gebruik verminderen rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken aanzienlijk en krijgt de huid een mooie glans.

shinen met combray facial oil op masters of lxry

Combray Facial Oil kun je uitproberen op Masters of LXRY, waar het cosmeticabedrijf als exposant zal verschijnen. Dit betreft het grootste premium lifestyle-event van Europa, dat van 7 t/m 11 december 2017 wordt georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.

combray-skincare.com

Meer Beauty & Fashion