Interior & Estate

Co van der Horst: Wellness @ Home

Co van der Horst laat met zes unieke woonitems zien hoe je thuis het ultieme wellness gevoel creëert. Ga languit liggen op een daybed in je donzige badjas. Blader door je favoriete woonblad dat op de bijzettafel naast je ligt. Op blote voeten verplaats je je over het luxueuze carpet en stap je in de douche. De wandlampen geven een vleugje glamour aan een ontspannende douchesessie. Welke producten je daar precies voor nodig hebt lees je hier.

Beeld: Co van der Horst

Bert Frank – Brace wandlamp

Dankzij het elegante, geslepen albast en de geïntegreerde LED’s straalt de Brace een warme lichtstroom over de muur, waardoor hij ideaal is om een vleugje glamour aan badkamers toe te voegen. De Brace wandlamp combineert hedendaags design, traditionele materialen en Brits vakmanschap en is verkrijgbaar in twee maten.

Wall & Deco – WET System wallpaper

Dit gepatenteerde behang is geschikt voor badkamers, douches en vochtige ruimtes dankzij de waterdichte eigenschappen. WET SYSTEM kan toepast worden op diverse ondergronden, waaronder cement, gipsplaat, beton, glas en keramische tegels. Design: Eiland in de zon – 2019 / Christian Benini.

Bert Frank - Brace Wall Light

Wall & Deco WET System - Island in the Sun

WESETA Switzerland – Dreamflor badjas

Begin de ochtend ontspannen en ontdek het zorgeloze comfort van de badjassen van WESETA, gemaakt van lichte en absorberende badstof. De collectie badjassen, badhanddoeken en badmatten van Weseta worden duurzaam geproduceerd in Zwitserland.

cc tapis – Bliss by Mae Engelgeer

‘Born in France, designed in Milan, produced in Nepal.’ Dat zijn de kenmerken van het label cc tapis. Kleden worden op authentieke wijze vervaardigd in Nepal en zijn ontworpen door designers als Patricia Urquiola, Studiopepe of in dit geval Mae Engelgeer. De ronde vormen van het ontwerp hebben subtiele kleuren die worden verrijkt met materialen als wol en pure zijde verkregen uit verschillende poolhoogtes in Himalaya.

WESETA Switzerland - Dreamflor badjas

cc tapis - Bliss by Mae Engelgeer

Vitra Stools bijzettafel – Charles & Ray Eames

Een ware klassieker is de Vitra Stools bijzettafel, ontworpen door Charles & Ray Eames. De Stools zijn gemaakt van massief gedraaid walnoothout en kunnen zowel als bijzettafel of zitkruk gebruikt worden.

Arflex – Sigmund daybed

Het Sigmund daybed is ontworpen door Studio Asaï voor Arflex. Het meubelstuk is opgedragen aan wetenschapper Sigmund Freud, één van de meest invloedrijke psychologen en denkers van de 20e eeuw. Het daybed leent zich perfect voor een dagelijks meditatie ritueel.

Stools Charles & Ray Eames

Arflex - Sigmund Daybed