Interior & Estate

Wereldprimeur: Co van der Horst introduceert eigen design op Salone del Mobile

Wereldprimeur Co van der Horst

Normaal gesproken introduceert Co van der Horst wereldwijde design primeurs in eigen haar interieur walhalla te Amstelveen. Dit keer was het juist andersom. Zo introduceerde Co van der Horst afgelopen week haar eigen design. Dit deden zij op een prominente plaats op de Salone del Mobile in Milaan. De WIEMER table werd in samenwerking met STUDIOPEPE ontworpen. Zij worden momenteel tot de wereldtop van interieurdesign gerekend.

Wiemer table

De collectie werd gecreëerd in samenwerking met Solid Nature. Zij maakten gebruik van een unieke mix van materiaal, vorm, kleur en textuur. Het blad van de tafel is gecreëerd uit een unieke plaat Pink Onyx, met een uitsparing voor de inleg van travestie en onyx. Hierdoor ontstaat er een optisch effect. De afwerking is ‘gehoonde’. De poot loopt door in het bovenblad.

Eer aan de familie

Stephan en Edwin van der Horst, de broers die nu aan het hoofd staan van het familiebedrijf, hebben de WIEMER Collectie naar hun moeder vernoemd. Loes van der Horst-Wiemer overleed in 1991. Haar naam ‘Wiemer’ betekent ook wel beroemde vriend. De WIEMER kreeg een prominente plaats voor de internationale bezoekers die zijn uitgenodigd voor de UNSEEN by STUDIOPEPE, de exclusieve en besloten hotspot van de beurs.

covanderhorst.nl