De Bell Table van ClassiCon – LXRY List

bellen blazen

In de moderne interieurwereld bestaat de kunst van het glasblazen nog steeds. De Bell Table van het Duitse designbureau ClassiCon is hier een elegant voorbeeld van. Deze wordt namelijk op traditionele wijze mondgeblazen met behulp van een houten mal. Daar zijn de kleine bellen en hobbels in het glas een bewijs van. De bovenkant is gemaakt van massief koper of gekleurd kristal. Een oude techniek, maar dan wel met een moderne uitwerking. Want het lichtdoorlatende ontwerp, de koperkleurige details en de kleine afmetingen sluiten naadloos aan bij de huidige trends. Het ontwerp is van de hand van Sebastian Herkner.

soortgenoten

De onderkant van de tafel verwijst naar de ouderwetse, wijd uitlopende vorm van een bel. Vandaar dat het design de naam ‘Bell Table’ toegewezen gekregen. Hij is te gebruiken als salon- of bijzettafel en verschijnt in meerdere kleuren en groottes. Deze eyecatcher komt het mooist tot zijn recht als je hem plaatst in een combinatie met soortgenoten. De Bell Table staat op #10 in de categorie ‘Interior’ van de LXRY List.

lxry list

Twee jaar geleden ontstond het idee om het meest prestigieuze en luxueuze boek in de wereld uit te geven. Om een gids te lanceren voor liefhebbers van het beste vakmanschap, design en uitmuntendheid voorhanden. De LXRY List is het resultaat. In deze collector’s editie worden de beste luxueuze adressen, producten en ervaringen gepresenteerd. Deze is uitgegeven door de luxe lifestyle-experts van LXRY Media Group. Bekend van Europese grootste premium lifestyle event Masters of LXRY en LXRY Magazine.

De LXRY List is hier te bestellen.

Meer Interior & Estate