Royaal huizen shoppen bij Christie’s International Real Estate

bijzonder vastgoed

“A thing of beauty is a joy forever”.
Een uitspraak die niet alleen van toepassing is op kunst, maar net zo goed op exceptioneel vastgoed. En als er één partij expertise heeft op dit gebied, is het wel R365 | Christie’s International Real Estate. In 2016 kocht Christie’s maar liefst 62 panden met een totale waarde van € 147.859.434. Dat betekent meer dan een pand per week, elke week, met een gemiddelde verkoopprijs van € 2.370.967,-. En naar eigen zeggen belooft 2017 een nog beter jaar te worden…

Christie’s International Real Estate

R365 is de exclusieve partner in Nederland van Christie’s International Real Estate. De internationale samenwerking en regionale expertise van ‘Christie’s’, zoals het internationale veilinghuis afgekort wordt genoemd, is ongekend. Wat ooit door James Christie werd opgericht in 1766, is uiteindelijk uitgegroeid tot het grootste veilinghuis ter wereld. Deze organisatie telt daarbij 1.200 kantoren met 32.000 vastgoedspecialisten in 45 landen. Als cliënt van R365 | Christie’s International Real Estate kun je daardoor vertrouwen op de ervaring en kennis die nodig is om buitenplaatsen, bijzondere villa’s en luxueuze appartementen onder de aandacht te brengen van potentiële kopers, in combinatie met honderden jaren ervaring in de wereld van fine art. Deze unieke positie stelt Christie’s in staat de deur te openen naar een kapitaalkrachtige doelgroep – zowel regionaal, nationaal als internationaal.

Christie’s op Masters of LXRY 2017

Ben je op zoek naar verkoopbegeleiding? Kies dan voor de marktleider. R365 | Christie’s International Real Estate manifesteert zich onder andere op Masters of LXRY 2017. Dit betreft het grootste premium lifestyle-event van Europa. Bij de stand van Christie’s krijgen bezoekers een exclusieve presentatie van onroerend goed in het topsegment van de woningmarkt. Klik hier voor meer informatie of hier om tickets te bestellen. Ook kun je op onderstaande fotoserie klikken om enkele bijzondere vastgoedobjecten te bekijken.

r365.nl

Meer Interior & Estate