Jewels & Watches

Choices by DL: schakeljuwelen

De grote trend van 2020 zijn schakeljuwelen en Choices by DL speelt daar goed op in met de collectie. Je kunt deze juwelen aanpassen aan iedere outfit of gelegenheid. De armbanden en colliers zijn namelijk verstelbaar. Door er zelf schakels tussen te zetten of juist weg te laten krijg je jouw gewenste lengte.

Beeld: Choices by DL

Zo kan je deze juwelen dragen bij je everyday look maar ook aanpassen voor een avondje uit. Deze schitterende schakeljuwelen zijn verkrijgbaar met kleine en grote schakels en beschikbaar in 18 karaat geel -en roségoud. Ook kan je jouw look helemaal afmaken met de super hangers voor aan je juweel.

Groene tinten

De kleur groen staat voor stabiliteit, succes en jeugdigheid. Groen is een helende kleur die je kan toepassen om meer balans in jouw leven te krijgen. Choices by DL heeft een uitgebreide collectie aan diverse groene kleurstenen, zoals de Green Prehnite of de schitterende Malachite steen. De prachtige Green Prehnite is lichtgroen en heeft een doorschijnende en melkachtige kwaliteit, net als de maansteen. Deze lichtgroene steen werkt kalmerend en biedt rust en bescherming.

Voeg extra schakels toe met diamant

Zorg voor wat extra glam en voeg aan je juweel schakels toe bezet met witte, zwarte of bruine diamanten. Deze prachtige schakels kan je heel makkelijk wisselen en toevoegen aan zowel je collier of armband. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een extra schakel zonder diamanten.

Shop hier de nieuwe collectie van Choices by DL, kom langs bij GASSAN Diamonds of bezoek de Choices by DL pop-up store om deze schitterende juwelen te bewonderen.

Let op: Op de website worden alleen de juwelen getoond die momenteel direct verkrijgbaar zijn. Uiteraard is het mogelijk om jouw gewenste samenstelling te bestellen op aanvraag.