Interior & Estate

Chattelin Audio Systems

Ultieme muziekbeleving

“In this world of troubles, my music pulls me through…” – John Miles – Music

Muziek is één van de meest universele en daardoor belangrijke kunstvormen We hebben allemaal onze herinneringen aan dat ene favoriete muziekstuk, album of concert. In een maatschappij die wordt gedomineerd door een overdaad aan prikkels, online versnaperingen en vluchtige consumptie, is er niets mooiers dan in alle rust te kunnen genieten van je favoriete muziek in je eigen leefruimte.

De absolute top van Chattelin Audio Systems

En muziek draaien we natuurlijk het liefst op apparatuur die qua design en klanktechniek aan de absolute top staat. De systemen van Chattelin Audio Systems, zijn niet alleen echte parels voor je interieur. Ze hebben ook nog eens een vergelijkbaar bedieningsgemak als de populaire streamingdiensten. Daardoor heb je snel en eenvoudig toegang tot vele miljoenen albums en artiesten. En dat nota bene met de klank en beleving op het niveau van de beste soundstudio’s in de wereld. Het Haagse Chattelin Audio Systems is dan ook al meer dan 20 jaar gespecialiseerd en gepassioneerd in het realiseren van zeer exclusieve audiosystemen.

Soundproof’en op Masters of LXRY

Een dergelijk hoogstaande geluidsbeleving die ook nog eens in zo’n mooi design wordt verpakt: het is een exclusieve ervaring voor de zintuigen die we graag uitproberen op Masters of LXRY 2017. Immers zal Chattelin Audio Systems als exposant verschijnen op dit grootste premium lifestyle-event van Europa.

chattelin.nl