Chateau d’Ax: modern wooncomfort

dé bank

Een goede bank gaat mee voor het leven. En als je dan toch investeert in een nieuw exemplaar, waarom zou je dan voor een standaard model kiezen? De high end interieurwereld is nog nooit zo gepersonaliseerd geweest. Dus in de huidige, moderne interieurbranche kan iedereen een eigen bank samenstellen. We zijn niet langer verbonden aan een vast formaat, stof, kleur of uitvoering. Dankzij de gediplomeerde interieuradviseurs van Chateau d’Ax kan je gemakkelijk aan de slag met een eigen design. Je woonkamer maak je vervolgens af met kussens, karpetten, lampen en een salontafel. En while you’re at it, scoor je ook een mooie nieuwe eethoek.

italiaanse kwaliteit naar nederland

Het in Italië opgerichte Chateau d’Ax richt zich op modern wooncomfort. De interieurspecialist werkt met compleet eigen ontwerpen die in een tiental Nederlandse vestigingen te bewonderen en te koop zijn. Dat alles gebeurt bovendien zonder onhandige tussenhandel. Alle producten komen rechtstreeks uit de eigen fabriek in Italië. De collecties wisselen meerdere keren per jaar. Ook zijn de eigentijdse stoffen en materialen op alle banken en fauteuils leverbaar.

Chateau d’Ax lxry Collection

Ter gelegenheid van Masters of LXRY heeft Chateau d’Ax Nederland een Luxury Collection samengesteld. Het is de tweede keer dat Chateau d’Ax aan Europa’s grootste premium lifestyle-evenement deelneemt, dat van 7 t/m 11 december 2017 wordt georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.

chateau-dax.nl

Meer Interior & Estate