Cars & Yachts

BMW introduceert i8 Roadster op Masters of LXRY

Primeur op Masters of LXRY – Design Edition

Maar weinigen laten zich de mogelijkheid voorbijschieten om in een vroeg stadium kennis te maken met een nieuw exemplaar van BMW. Dus ook dit jaar presenteert BMW Group Nederland tijdens Masters of LXRY de nieuwe BMW i8 Roadster.

Innovatieve expressie van vrijheid

De BMW i8 Roadster is een plug-in hybride model en geniet van een optimalisatie van de BMW eDrive technologie met een groter elektrische actieradius. Deze schitterende nieuwe bolide zal in december 2017 zijn wereldpremière beleven op de Los Angeles Auto Show en komt in mei 2018 op de markt. De BMW i8 Roadster valt te omschrijven als een innovatieve expressie van vrijheid. Met het open dak rijd je in een compromisloze, sportieve tweezitter. En met de eDrive-knop kun je in alle stilte emissievrije snelheden bereiken van 120 kilometer per uur. Het design is verleidelijk en krachtig met een elegant dynamisch en langgerekt silhouet en een visueel laag zwaartepunt. De unieke LifeDrive voertuigarchitectuur en de BMW i-vormtaal van de BMW i8 Coupé zijn overgenomen voor het fascinerende concept.

Ongekend marktleiderschap

BMW heeft een begenadigde status in de autowereld. De auto’s en motorfietsen van dit gevestigde merk hebben al jaren een hoog ‘omkijk-gehalte’. Nog altijd weet het technisch hoogstaande auto’s te maken. De meest innovatieve technologieën en meest aantrekkelijke modellen volgen elkaar in hoog tempo op. Te alle tijden voldoen deze aan het credo ‘BMW maakt rijden geweldig’. Maar tegelijkertijd wordt duurzaamheid nooit uit het oog verloren. De autofabrikant bevestigt hiermee het marktleiderschap in het premium segment. De auto en diens technologieën zullen in de komende tien jaar meer veranderen dan in de afgelopen dertig jaar. Het concern bereidt zich goed voor op alle uitdagingen van de toekomst.

BMW op masters of lxry

Bezoek Masters of LXRY om een glimp van de de BMW i8 Roadster op te kunnen vangen. Klik hier voor meer informatie over dit grootste premium lifestyle-evenement dat van 7 t/m 11 december 2017 wordt georganiseerd in de RAI Amsterdam, of bestel hier je tickets. En scroll vooral door onderstaande foto’s voor een impressie.

bmw.nl