Cars & Yachts

BMW i8 Roadster: perfecte symbiose van vorm en functie

BMW LANCEERT I8 ROADSTER

Masters of LXRY kreeg in december de Europese primeur om de nieuwe BMW i8 Roadster te onthullen. In mei komen de eerste 200 exemplaren van deze schitterende nieuwe bolide daadwerkelijk op de markt. BMW geeft met dit model een nieuwe interpretatie aan het begrip vrijheid.

INNOVATIEVE EXPRESSIE VAN VRIJHEID

Bij de eerste blik op het iconische design stijgt het adrenalinepeil. De progressieve belijning zegt al genoeg. De vleugeldeuren gemaakt van licht carbon zien er indrukwekkend uit en bovendien optimaliseert het indrukwekkende ‘Stream flow’ design de luchtstroom. De innovatieve en zeer compacte softtop is de stilste en snelste ter wereld. Hij verdwijnt in 15 seconden verticaal achter de voorstoelen, tot 50 km/h. De BMW i8 Roadster is een perfecte symbiose van vorm en functie. De  innovatieve Plug-in Hybride aandrijving genereert 374 pk en 570 Nm en brengt de BMW i8 Roadster in 4,6 seconden van 0 naar 100 km/h. De versnelling is continu en alleen de zwiepende toerenteller verraadt de schakelmomenten dankzij de naadloze samenwerking tussen de elektromotor voorin en de high performance driecilinder turbo middenmotor. Druk op de eDrive-knop en je kunt in alle stilte tot 53 kilometer emissievrij rijden en snelheden bereiken van 120 kilometer per uur. Daarnaast voeren de BMW ConnectedDrive Services en RTTi navigatie de bestuurder altijd langs de efficiëntste route naar zijn bestemming. Met de BMW i8 Roadster ervaart zijn bestuurder een nieuwe vorm van vrijheid.

BMW OP MASTERS OF LXRY

Dit jaar zal BMW weer te bewonderen zijn op Masters of LXRY. Dit grootste premium lifestyle-evenement wordt van 6 t/m 10 december 2018 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Wat zal BMW dit jaar voor ons in petto hebben?

bmw.nl