Bekleding van BMS Individual wint prijs in Dubai

natuurlijke stoffen van dutch design

Goodbye, fakeness. De stoffen in ons interieur worden steeds natuurlijker, luxer en rijker. Denk aan zijde, Carbon Fibre en eco-suède. En leer doet het ook altijd goed. En de allerbeste stoffen en materialen kun je met een gerust hart zoeken op Nederlandse bodem. Dat bewijst het Haarlemse bedrijf BMS Individual met een bijzondere prestatie. Zo won het de prijs voor ‘Best Surface Product Design’ op de INDEX Architecture & Design Awards, een bekende beurs in Dubai.

ontwerp je eigen meestwerk

Deze prijs ontving BMS Individual voor de bijzondere muurpanelen en hoofdborden. Deze tijdloze 3D-ontwerpen staan prachtig aan het uiteinde van je bed of aan de muur van je woon-, slaap- of werkkamer. Het materiaal heeft ook een hoog ‘aanraak-gehalte’. De panelen worden nota bene op maat gemaakt naar eigen wensen. Ideaal dus als je zelf creatief bent en precies weet welk dessin of kleur bij jouw stijl past, maar de uitwerking graag aan een expert overlaat. Want met traditionele methodes en moderne apparatuur kan hierdoor vrijwel elk ontwerp of patroon worden gemaakt. De 3D design wandpanelen laten het elegante, natuurlijke en warme gevoel van echt leer in je woning integreren tot een uniek meesterwerk.

eco-suède: de nieuwste aanwinst

Eén van de nieuwste stappen in de interieurwereld waar BMS Individual zich tevens op richt, is de ecologische suède wandbekleding. De zachte ecologische microvezels geven het bijzondere gevoel van echt suède. Zo wordt het energieverbruik en de COW-uitstoot verlaagd. Chique en milieuvriendelijk dus, en bovendien zeer brandveilig.

bmsindividual.nl

Meer Interior & Estate