Binnenkijken bij: Pharrel Williams

Pharrel Williams heeft genoeg redenen om Happy te zijn, omdat hij het Brickell Avenue Penthouse uit Miami heeft verkocht aan een zakenman uit New Jersey. Zijn hoofdverblijf is in Los Angeles

Op steenworp afstand van het trendy Coconut Grove en korte afstand van South Beach staat de 40-verdiepingen tellende Bristol toren. Samen met veel goede restaurants, clubs, stranden en havens is dit een van de meest dynamische gebieden van Miami om te wonen.

Het penthouse bestaat uit 10.000m2, vijf slaapkamers, zeven badkamers en nog eens 5000m2 dakterras met zwembad, en tweede ‘zomer’ keuken. Vanaf het dak heb je een 360 graden uitzicht over Biscayne Bay, de Atlantische Oceaan, Key Biscayne, Coconut Grove en de schitterende skyline van Miami.

Hij kocht het appartement in 2007 voor  een kleine €12 miljoen, daarna heeft hij het finaal omgebouwd tot zijn eigen paleis. In 2012 stond het voor de vraagprijs van ca. €16 miljoen op de markt. Uiteindelijk is het voor een kleine €9 miljoen over de toonbank gegaan

Multitalent

Naast zijn songwriting en muzikale optredens leidt Pharrel’s creatieve brein hem ook langs musical producties en (eigen) kledinglijnen. Met Louis Vuitton heeft hij een sieraden collectie uitgebracht, hij is de muze van Karl Lagerfeld, één van de boegbeelden van Chanel en sinds een tijdje ook aandeelhouder van het Nederlandse jeansmerk G-star.

Beeld omslagfoto: bbcicecream

Fotografie: Toptenrealestatedeals.com

Meer Interior & Estate