Binnenkijken bij: Madonna

Ongeacht hou oud ‘Madge’ is, zij blijft torenhoog staan op de lijst van populaire popsterren van de jaren ’80 die nog steeds bekend zijn en succesvol.

Met haar eigenzinnige kledingstijl, controversiële optredens en sensuele nummers heeft ze een weg geplaveid voor vele hedendaagse populaire artiesten zoals Britney Spears, Lady Gaga en Miley Cyrus. Madonna heeft eigenhandig het ruim verbreed voor vrouwelijke muziekartiesten om aan de top te kunnen komen in een wereld die vooral door mannen werd gedomineerd.

multi talent

Haar talenten variëren van songwriting, zangeres, actrice, zakenvrouw, filantropie, auteur en momenteel is zij zichzelf opnieuw aan het uitvinden in de wereld van stand up komedie. Ze heeft meer dan 300 miljoen albums verkocht en is één van de rijkste nog actieve artiesten met een netto waarde van €800 miljoen euro. Haar eerste try out als stand up comedian was vorig jaar april bij The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Als fanatieke kunst verzamelaar heeft ze meer dan 300 kunstwerken van artiesten zoals Picasso, Dali en Frida Kahlo in haar huizen, waarvan één van haar voormalige huizen nu te koop staat.

Het Frans-landelijk ingerichte huis aan de Sunset Boulevard in Beverly Hills staat nu te koop voor een slordige 28 miljoen euro. Het huis beslaat 5800 vierkante meter bestaande uit 9 slaapkamers, 15 badkamers, 2 woon/wachtkamers, een uit twee verdiepingen bestaande eetkamer, een kleinere eetkamer, een grote keuken, een volledige bioscoop, twee kantore, een gym, ruimte voor personeel, 2 gastenverblijven een tennisbaan en zwembad. Een van de dichtstbijzijnde bekende buren is Simon Cowell.

Meer Interior & Estate