Binnenkijken bij: Johnny Depp

Altijd al willen weten hoe het is om als Mrs. Depp door het leven te gaan? Of juist als mannen onder elkaar te bespreken hoe het is om met Kate Moss of Vanessa Paradis een relatie te hebben?

Bekijk hier de setting waar dit zou kunnen plaatsvinden.

De veelzijdige acteur heeft als 15 jarige high school drop out altijd een goede neus gehad voor het kiezen van zijn rollen. Nicolas Cage adviseerde hem ooit om te gaan acteren,  inmiddels gaat het één van Hollywoods beste acteurs voor de wind. Met zijn soms duistere of juist flamboyante rollen en relaties met dames die in menig top 3 lijst staan van de gemiddelde man, heeft hij ook een interessante keus in vastgoed.

Eastern Colombia building

Het 5-verdiepingen tellende penthouse bestaat uit vijf woningen en is in 2007 helemaal gerenoveerd en ingericht in zijn eigen stijl. De woningen zijn echter nooit officieel samengevoegd, hij woonde soms in het ene appartement en soms in de andere alsof het kamers zijn. In de praktijk betekent dit dat de 11500m2 aan appartementen apart of als een geheel verkocht kunnen worden. Of dit een overwogen investering is of een spontanen aankoop is niet duidelijk. Het Eastern Colombia Building dat 13 verdiepingen beslaat was ontworpen door Claud Beelman in 1930. Tot de dag van vandaag wordt dit beschouwd als het beste voorbeeld van Art Deco architectuur in de stad dat nog bestaat. Voor $12.78 miljoen dollar zijn alle vijf appartementen van jou. Exclusief Johnny.

Fotografie:  James Lang, Berlyn Photography/Partners Trust

Film: thepartnerstrust.com

Meer Interior & Estate