Binnenkijken bij: Jennifer Lopez

De afgelopen vijf jaar heeft la Lopez met verve in de jury gezeten van American Idol waar ze haar al een grote groep fans heeft uitgebouwd. Naast haar jury-schap en acteerwerk heeft ze haar eigen productiebedrijf, kledinglijn, (zeer goedlopende!) Je zou denken dat Jennifer geen tijd heeft om te slapen, desondanks heeft zij een huis gekocht met maar liefst negen slaapkamers in de chique Hidden Hills, Californië.

pièce de résistance

Haar maison is gelegen op meer dan drie hectare met luxe uitzicht op het panorama van de bergen en de stad. In aanvulling op de negen slaapkamers, heeft het huis nog dertien badkamers en een grote gastronomische keuken. Vanuit de keuken kijk je uit op de luxe woonkamer die leidt naar het zwembad. De master suite heeft ook een privé terras. Daar brengt Jennifer graag haar tijd door met de kinderen.

Met 1591 m2 heeft het huis haar echte pièce de résistance in de andere vleugelIn deze entertainment wing vind je een bioscoop, fitnessruimte en een dansstudio met eigen wasserette. Maar ook een kleedkamer, bar, opnamestudio, een schoonheidssalon en een grote suite. In de master garden bevindt zich een luxe spa, speeltuin en een buitenkeuken. Om het af te maken zijn er in totaal 8 vuurhaarden in het huis en is er ruimte in de garage voor acht auto’s.

Na de scheiding met haar toenmalige man Marc Anthony is het huis te koop gezet. Het staat nu op de markt voor maar liefst een ruime 16 miljoen euro. De toekomstige koper van deze residentie zal zeker genieten van de luxe én wordt de buurman/vrouw van Kim Kardashian en Jessica Simpson.

Fotografie: Toptenrealestatedeals.com

Meer Interior & Estate